TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Ön meddig menne el és mire lenne képes gyermekei biztonsága érdekében? Mit tenne, ha hirtelen teljesen megváltozna az élete, és soha többet nem bízhatna senkiben? Erre keresi a választ Gillian Anderson, aki a FOX legújabb drámai sorozatában tér vissza a képernyőre.
Crisis_crop.jpg

Térdre kényszeríteni a világ leghatalmasabb embereit, és azzal zsarolni őket, ami a legfontosabb a számukra. Ez a célja annak a gyermekrablónak, aki a világ legnagyobb vállalatvezetőinek, nemzetközi diplomatáinak, és az amerikai elnöknek a gyermekét is túszul ejti.  Az USA legbefolyásosabb emberei egy bosszúszomjas zseni markába kerülnek, és a játszmába belekeveredő, magas beosztású szülők nem bízhatnak senkiben, így pár kiváltságos család krízise miatt egy egész nemzet sorsa forog kockán…

A Krízis című amerikai filmsorozat izgalmas perceket ígér, mindezt parádés szereposztással, többek között Dermot Mulroney, Rachael Taylor, Lance Gross és Gillian Anderson is feltűnik a képernyőn. Anderson a kilenc éven át futó X-akták sorozat Scully ügynökeként vált világhírűvé, számtalan díjat besöpört és a kritikusok is elismerően nyilatkoztak róla. A skatulyából azonban sikerült kitörnie, és azóta számos szerepben megcsillogtatta nagyszerű színészi képességét. A mozirajongók jelenleg a Mr. Morgan utolsó szerelme című filmben láthatják, a Hannibál és a Hajsza című sorozatok mellett pedig most a FOX legújabb sorozatában, a Krízisben is debütál. A Krízist március elején mutatták be az Egyesült Államokban, de máris megérkezett hazánkba, méghozzá magyar szinkronos változatban.

Anderson fáradhatatlan: a Krízist Chicagoban, a Hannibált Torontóban forgatta, miközben Londonban él gyermekeivel, szabadidejében pedig sci-fi könyvsorozatot ír. A Krízisben ráadásul nem kapott könnyű szerepet, az életben háromgyermekes édesanya ugyanis a történet szerint egy nemzetközi informatikai cég vezetőjét alakítja, akinek gyermekét elrabolják. Az ügyben Meg Fitch (Gillian Anderson) testvére, az FBI ügynök Susan (Rachael Taylor) nyomoz, a nővéreknek azonban nem felhőtlen a kapcsolata…

„Minden szereplő élete teljesen más pályára kerül a tragédia bekövetkeztével. Érdekes látni, hogy azok az emberek, akik addig nem csak saját, hanem mások életét is kontroll alatt tartották, miként válnak egyik percről a másikra kiszolgáltatottá” – mondja Gillian Anderson. – „Meg Fitch is hozzászokott, hogy teljes mértékben ura saját életének, ám most semmi egyebet nem tehet, csak hagyja, hogy történjenek vele a dolgok. Persze rengeteg minden megváltozik benne és a környezetében a tragédia hatására, és teljesen új embert farag belőle ez a hihetetlenül kemény szituáció.”

Anderson legnagyobb gyermeke hasonló korú, mint a filmbeli tinédzserek. „Nyilván nem könnyű így ez a szerep, ugyanakkor azt gondolom, hogy ezzel is felhívjuk a figyelmet a világban történő dolgokra, és növeljük az emberek érzékenységét” – teszi hozzá a színésznő, aki mikor leszerződött a sorozatra még nem tudta pontosan, milyen változásokon megy majd keresztül az általa játszott karakter. „Nem mindig jó, ha tudod, hogy miként változik a szereped, mert esetleg elébe mész a dolgoknak, és behozol pár olyan elemet, amely előrevetíti a nézőknek a történet alakulását. Szóval ebben a krízishelyzetben bármi megtörténhet, ettől is olyan hihetetlenül izgalmas ez az egész.”

A Krízis című sorozat április 2-án, szerdán 21 órakor debütál a FOX műsorán, az új epizódokat szerdánként láthatják a nézők.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/fox

Címkék: FOX

komment

süti beállítások módosítása