TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Ősszel újra érkezik a népszerű 1 perc és nyersz! című ügyességi vetélkedő műsor az RTL Klubra. A vadonatúj játékokkal jelentkező game show házigazdája a harmadik évadban is Sebestyén Balázs lesz.
1perc.jpg

Három év kihagyás után visszatér az elmúlt évek legnézettebb és legsikeresebb vetélkedő show műsora az 1 perc és nyersz! Sebestyén Balázs vezetésével. A műsorban továbbra is ügyességi feladatokat kell megoldania a versenyzőknek, melyre csupán egyetlen percük van. A megoldandó játékok nehézségi fokozatának megfelelően a várható nyeremény összege is egyre nagyobb lesz. Aki teljesíti valamennyi játékot, hazaviheti a 10 millió forintos fődíjat.

A műsorban a hétköznapi életben, mindenki otthonában megtalálható eszközökkel játszanak a versenyzők. Vagyis a játékosok olyan hétköznapi játékokkal valósíthatják meg a számukra fontos álmaikat és céljaikat, amiket otthon gyakorolhatnak és bárki ki is próbálhat. Az első évadban csak egyéni, a második évadban már páros versenyzők is megmérkőzhettek a 10 milliós főnyereményért. A harmadik évadban utóbbit viszik tovább a műsor készítői azzal a kiegészítéssel, hogy tematikus adást is láthatnak majd a nézők.

Az új évadban vadonatúj játékokban kell jól teljesítenie a versenyzőknek, ha egy feladatot megold a játékos, magasabb szintre léphet vagy az újabb játék előtt meg is állhat, ez esetben elviszik az addig összegyűjtött összeget, hiszen ha nem sikerül a feladatukat 60 másodperc alatt teljesíteni, a versenyzők kieshetnek és a játéknak vége. A versenyzők 3 élettel rendelkeznek, tehát ha egy versenyszám nem sikerül elsőre, újra nekifuthatnak. Összesen 10 szint van, ebből 3 szinten garantált a nyeremény. Ha egy garantált szintet teljesít a játékos, akkor azt az összeget már biztosan hazaviheti.

„A legutóbbi évad óta többször megállítottak az utcán, hogy megkérdezzék, mikor lesz újra képernyőn az 1 perc és nyersz! Most már elmondhatom nekik, hogy hetek kérdése és újra láthatják hétköznaponként. Egyébként nem csak új játékok lesznek, hanem nagyon érdekes, lelkes, mindenre elszánt játékosok, izgalmas történetekkel, sorsfordító célokkal és kalandos életutakkal. Nagyon örülök, hogy folytatódik ez a sikeres game show.” – mondta el az 1 perc és nyersz! újraindulása kapcsán Sebestyén Balázs.

A műsorban látható izgalmas játékokat hamarosan mindenki kipróbálhatja az otthonában is, így a versenyzők mellett a nézők is próbára tehetik magukat, ha ellátogatnak a http://rtl.hu/rtlklub/1percesnyersz oldalra.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

Címkék: RTL Klub

komment

süti beállítások módosítása