TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A Sport TV közvetít a legrangosabb dartssorozatokat a következő években. A világbajnokság, a Premier League és a csapat-világbajnokság is kizárólag a Sport1 és Sport2 képernyőjén lesz látható, többek között „Mighty Mike-kal”, „The Powerrel” és „a Repülő Skóttal”.
sporttv_mustra.jpg

A következő években is a címvédő Gary Anderson (a Repülő Skót), a csúcstartó legenda Phil Taylor (The Power), a világranglista éllovas Michael van Gerwen (Mighty Mike) és a többiek nyilai záporoznak a Sport TV-n december végén-január elején, ugyanis továbbra is a Sport1 és a Sport2 közvetíti a PDC darts-vb küzdelmeit Magyarországon. A hivatalosan 2016-os vb-t ezúttal 2015. december 17-től 2016. január 3-ig rendezik meg, így a rajongók máris tudják, mi dobja majd fel még jobban a karácsony és az újév környéki hideg napokat.

Február 4-től május 19-ig pedig csütörtökönként kapnak helyet a Sport TV-n a sportág legnagyobb sztárjai. Tíz ász küzd meg 16 héten át, 16 állomáson a Premier League-elsőségért.  A sorozat történetében először rendeznek fordulót a szigetországon kívül, méghozzá Rotterdamban. Nem meglepő a helyszínválasztás, hiszen 2015-ben két korábbi győztes, Michael van Gerwen és Raymond van Barneveld képviselte Hollandiát a PL-ben, a ranglistavezető idén is szinte biztosan indul.

Az exkluzív dartscsomag része az évente júniusban megrendezésre kerülő csapat-világbajnokság is (2016-ban június 2-től 5-ig néznek egymással farkasszemet Frankfurtban a legjobb válogatottak), amelyen 2012 óta a magyar nemzeti csapatnak is szurkolhatnak a nézők minden évben. 2015-ben a vb-t és a PL-t is megnyerő Gary Andersonnal felálló Skócia tudta megállítani Bezzeg Nándort és Takács Gábort a második körben.

A három sorozat összesen 34 nap esélyt ad évente, hogy felcsendüljön a mára már legendásnak mondható „SZÁZNYOLCVAN”-felkiáltás!

PDC darts-vb, PDC Premier League és PDC csapat-világbajnokság kizárólag a Sport TV műsorán!

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1

A Sport2 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport2

Címkék: Sport1 Sport2 Sport2 HD Sport1 HD

komment

süti beállítások módosítása