TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A nyolcvanas évek szexszimbóluma, a Kék lagúna után a világ legszebb színésznői közé beválasztott Brooke Shields ma már egyre kevésbé ad a külsőségekre. Az idén kereken ötvenéves sztár napjainkban sokkal jobban örül az olyan szerepeknek, amelyekben az alakítása kap hangsúlyt, nem pedig az, hogyan néz ki. Ezért attól sem riad vissza, hogy ha kell, akkor drasztikusan elcsúfítsák az arcát.
bwcw2-casttable.jpg

Pontosan ez történt vele A fiú, aki vérfarkast kiáltottban (Paramount Channel, július 25., 14:00) is, ami vészjósló címe ellenére nem horror, hanem egy kellemes kikapcsolódást ígérő családi film. Ebben az ősi romániai kastély sok titkot tudó házvezetőnőjét, Madame Varcolacot formálja meg, aki próbál segíteni a vérfarkassá átváltozott tinédzsernek, hogy ismét önmaga lehessen. „Fantasztikus átalakuláson mentem keresztül. Korábban nem is gondoltam volna, hogy ilyen szigorú, kemény ábrázatot is lehet nekem kölcsönözni sminkkel és egy borzasztó frizurával.”- idézte fel nevetve Brooke Shields a forgatási élményeit.

A jelmeztervezők és a maszkmesterek tudatosan törekedtek arra, hogy a nézők elsőre fel se ismerjék a színésznőt. Olyan külsőt találtak ki neki, ami vele kapcsolatban addig elképzelhetetlen volt. A hajába szarvakat formázó loknikat csavartak, az arcát sápadtra sminkelték és régimódi, magas nyakú, fekete ruhákat adtak rá, amelyekben jóval többnek látszott a valódi koránál. A hatás leírhatatlan. Szó szerint látni kell, hogy mit hoztak ki belőle.

Természetesen ez az átváltozás csak erre a szerepre szólt. A való életben továbbra is az a vidám színésznő maradt, akit a közönség a Végtelen szerelemben, illetve a Szaharában megszeretett.

Brooke Shields szakmai hozzáállása mintaként szolgálhat a fiatal színésznőknek, többek közt Alexa Vega a Kémkölykök 2: Az elveszett álmok szigete (Paramount Channel, július 25., 15:45) ifjú sztárjának. A példájából fakadó legfőbb tanulság, hogy bár a szépség múlandó, a tapasztalt és tehetséges színésznőknek mindig is lesz helyük és lehetőségük az álomgyárban, akkor is, amikor külsőre már nem pont úgy festenek, mint pályájuk kezdetén.

A fiú, aki vérfarkast kiáltott (Paramount Channel, július 25., 14:00)
Kémkölykök 2: Az elveszett álmok szigete (Paramount Channel, július 25., 15:45)

A Paramount Channel műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/PARAMOUNT

Címkék: Paramount Channel

komment

süti beállítások módosítása