TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Az AMC Global, az AMC márkanévvel fémjelzett nemzetközi televíziós hálózat az idei év egyik legjobban várt sorozatából, a Fear the Walking Dead-ből 15 részt rendelt be a második évadra. A sorozat második szériáját 2016-ban mutatja be az AMC. Az első évad premierjét Magyarországon az amerikai bemutatóval egy időben, 2015. augusztus 24-én, hajnali 3:00 órakor láthatjuk. Az első részt aznap főműsoridőben, este 22:00 órakor ismétli az AMC, magyar szinkronnal. A sorozat a digitális háztartásokban feliratos változatban is nézhető.
ftwd_102_jm_0510_0834ed.jpg

Az AMC Global 2014-ben indult, és mára a világ több mint 125 országában van jelen, Latin-Amerikától kezdve Ázsián, Afrikán és a Közel-Keleten keresztül Európáig.

A Fear the Walking Dead újabb előzetese cikkünk végén tekinthető meg.

A “Fear the Walking Dead” sorozatról

A The Walking Deaddel azonos univerzumban játszódó Fear the Walking Dead felkavaró dráma, amely a zombi apokalipszis kezdetét mutatja be egy csonka család nézőpontján keresztül. A középiskolai tanácsadó Madison Clark (Kim Dickens) és az angoltanár Travis Manawa (Cliff Curtis) nehezen kivívott harmóniáját megzavarja egy rejtélyes járvány kitörése a városban, abban a városban, ahová az emberek azért érkeznek, hogy menedékre leljenek, megóvják a titkaikat, és eltemessék a múltjukat. A két család egyesítésével járó mindennapi nyomás és a sértett, valóság elől menekülő, drogos gyerekek kezelése mind háttérbe szorulnak, amikor a társadalom megindul az összeomlás felé. Egy erőltetett evolúció szemtanúi leszünk, amelynek során csak a legerősebbek maradhatnak életben.

A Fear the Walking Dead vezető producerei Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero, David Alpert és a showrunner David Erickson. Gyártója az AMC Studios.

A főbb szerepekben Kim Dickens mint Madison, Cliff Curtis mint Travis, Frank Dillane mint Nick, Alycia Debnam-Carey mint Alicia. Elizabeth Rodriguez Liza, Ruben Blades Daniel, Mercedes Mason Ofelia és Lorenzo James Henrie Chris szerepét játssza.

Az AMC TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/AMC

Címkék: AMC

komment

süti beállítások módosítása