TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A Paramount Channel októberben kiemelt figyelmet fordít Steven Spielbergre, aki történeteivel a hetvenes évek óta milliókat csábít a mozikba és a legkülönbözőbb műfajokban készíti világsikert arató alkotásait. Tizenhat filmjét tűzik műsorra köztük olyan klasszikusokat, mint a Cápa, vagy az E.T. A Spielberg legendárium bemutatása mellett további ínyencségeket tartogat a nézőknek a csatorna, ahol látható lesz a Psycho trilógia, a Blues Brothers és a Tom Cruise főszereplésével készült Collateral is.
cápa-infografika.jpg

Az 1975-ben bemutatott Cápával robbant be a köztudatba Steven Spielberg, aki ezzel a filmmel újradefiniálta a kasszasiker és a blockbuster szezon fogalmát. A rengeteg nehézség árán, többszöri költségvetés túllépés után megszületett produkció világszerte közel 500 millió dolláros bevételt termelt. Ráadásul nyáron, amelyet addig mindenki holtszezonnak tekintett. A Cápa után a legkülönfélébb műfajokban alkotott maradandót. Ezek közül számos kedvencet nézhetnek meg újra a nézők a Paramount Channel-en októberben, akik pedig eddig nem látták őket végre pótolhatnak a csatorna jóvoltából. Érkezik az igaz történet alapján forgatott holokauszt dráma, a Liam Neeson és Ralph Fiennes döbbenetes alakításával készült Schindler listája, a dinoszaurusz-mániát megteremtő Jurassic Park és folytatása, Az elveszett világ: Jurassic Park. Felbukkan a képernyőn ismét a világ máig legkedvesebb földönkívülije, E.T., amelyben még kislányként láthatjuk viszont Drew Barrymoore-t, illetve a repülés iránti szenvedélyről szóló kalandos és romantikus történet, az Örökké is műsoron lesz John Goodman, Richard Dreyfuss és egy igazi hollywoodi díva, Audrey Hepburn főszereplésével.
Spielberg nem csupán rendezőként, hanem producerként is számos sikerfilm felett bábáskodott az elmúlt évtizedekben. Ezek közül a Paramount Channel októberben levetíti a gyerekeknek szánt kutyás rajzfilmet, a Balto-t, az elhagyott kastély szellemének vidám kalandjait elmesélő Casper-t, a briliáns elméjű mesterdetektív fiatal korát felidéző Az ifjú Sherlock Holmes és a félelem piramisát, és az amerikai polgárháború éveibe elkalauzoló Bajtársakat. De nem marad ki a Spielberg-mustrából a Jurassic Park 3., George Clooney első akciófilmje, a Peacemaker, az Elem nélkül nem megy, Tom Hanks házépítős mizériáit végigkísérő komédiája, A pénznyelő, az Egérmese, és a Mesés Amerika - Egérke vadnyugaton sem.

A tizenhat Spielberg nevével fémjelzett film mellett a csatorna számos más klasszikust, illetve sikerprodukciót is műsorra tűz.  Többek közt a hátborzongató Psycho trilógia Anthony Perkins-szel, a zenei legendákat felsorakoztató Blues Brothers vagy a kegyetlen bérgyilkost alakító Tom Cruise főszereplésével készült Collateral - A halál záloga szerepel a programban. A havi „dupla műszakot”, amikor egy színésszel egymás után két film is látható egy este, októberben Johnny Depp és Michael Caine kapta. Előbbitől a Csokoládé és a Félelem és reszketés Las Vegas-ban, utóbbitól az Árvák hercege és az Időjós lesz látható.

A Paramount Channel műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/PARAMOUNT

Címkék: Paramount Channel

komment

süti beállítások módosítása