TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

The Strain – A kór címmel indul hazánkban október 21-én este a Guillermo del Toro és Chuck Hogan népszerű könyvtrilógiájából készült sorozat. A The Strain egy vérfagyasztó thriller, amelyben Dr. Ephraim Goodweather, a New York-i Járványügyi Központ Kanári Projektjének vezetője csapatával egy rejtélyes járványkitörést igyekszik kivizsgálni, amely az ősi vámpírizmusig vezethető vissza.
The_Strain.jpg

A  fordulatokban gazdag, izgalmas és újszerű vámpírsztoriban a korábbi filmes ábrázolásoktól teljesen eltérő vámpírszörnyekkel találkozhatunk, amelyek egy különös vírus következében jönnek létre. A kór megállításában Dr. Ephraim Goodweather és kutató csapata versenyt futnak az idővel. A tét nemcsak New York városának, hanem az egész emberiségnek a sorsa...

A sorozat júliusban indult az Egyesült Államokban, ahol a premier epizód több mint 12 millió nézőt ültetett a tévéképernyők elé, és azóta már a második évadot is berendelték. A filmsorozat készítésében a Kór-trilógia alkotói, Guillermo del Toro és Chuck Hogan is közreműködtek. Del Toro neve garanciát jelentett a sikerre, hiszen rendezőként és forgatókönyvíróként többek között olyan alkotásokat jegyez, mint a Penge 2, a Pokolfajzat (Hellboy), A hobbit és az Oscar-díjat nyert A faun labirintusa.

A The Strain – A kór 13 epizódból álló első évadát október 21-től kedd esténként vetíti a FOX, a többi sikersorozathoz hasonlóan ezúttal is magyar nyelvű szinkronnal.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/fox

Címkék: FOX

komment

süti beállítások módosítása