TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Az AXN Közép-Európa, a Sony Pictures Television (SPT) Networks tagja, örömmel jelenti be, hogy William Fichtner színész, a csatorna exkluzív sztárja Lengyelországba, Varsóba, majd Budapestre utazik, hogy részt vegyen az AXN saját gyártású sorozatának, a Crossing Lines - Határtalanul című széria második évadának hivatalos bemutatóján. Fichtner három napot tölt majd a két európai fővárosban szeptember 15. és 17. között. Ez idő alatt részt vesz az új évad első epizódjának hivatalos bemutatóján, valamint az azt követő sajtóeseményen. Az AXN-en futó Crossing Lines – Határtalanul második évada 12 részből áll, melynek évadnyitó epizódját Lengyelországban szeptember 22-én, Magyarországon pedig szeptember 24-én láthatják a nézők.
Fichtner.jpg

A sorozatban Fichtner Carl Hickmant, vezető profilozót, volt New York-i detektívet alakítja, akinek a jobb kezét ért lövés miatt kettétörik a karrierje. A lövés következtében állandó fájdalommal küzd, képtelen használni jobb kezét, így akarata ellenére nyugalmazzák. Hickman elhagyja New York-ot és elbújik a világ elől, mígnem egy nap egy régi barátja Louis Daniel felkéri, hogy csatlakozzon hozzá és csapatához, amely az európai nemzetközi bűntények kivizsgálására jött létre. Az első évadban Hickman kénytelen szembesülni félelmeivel és ellenségeivel, így lassan rátalál régi énjére. A csapat az új családjává válik.

Fichtner mellett (aki a Tini nindzsa teknőcök című mozifilm egyik főszerepét is alakítja) a Crossing Lines – Határtalanul további szereplői Donald Sutherland (Az éhezők viadala), Tom Wlaschiha (Trónok Harca), Marc Lavoine (A jó rabló), Gabriella Pession (Wilfred) és Richard Flood (Titanic: Blood & Steel). Az igazi világsztárokból álló szereplőgárdát idén még két filmcsillag, Carrie-Anne Moss (A Mátrix) és Ray Stevenson (Dexter) teszi teljessé vendégszereplésével, valamint állandó szereplőként tér vissza az első évadban már feltűnt Lara Rossi (Life of Crime, Murder: Joint Enterprise) is.

 A Gyilkos Elmék alkotóinak új sorozata a Crossing Lines – Határtalanul a nézők körében világszerte sikert aratott kivételes szereplőgárdájának és lenyűgöző forgatási helyszíneinek köszönhetően. A sorozat a Sony Pictures Television Networks támogatásával a Tandem Communications és a Bernero Productions, valamint a TF1 Production koprodukciójában jött létre.

Az AXN TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/axn

Címkék: AXN

komment

süti beállítások módosítása