TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Újabb három éven keresztül a SportKlub közvetíti a Fehérvár AV19 mérkőzéseit. Hat szezonnyi sikeres együttműködés után a jégkorongcsapat és a sportcsatorna képviselői megállapodtak, hogy a szurkolók továbbra is a megszokott adójukon követhetik a Volán meccseit.
Dávid_Bence_Csáder_Dezső-.jpg

Az együttműködés vasárnap kezdődik, amikor a SportKlub élőben közvetíti az ifjabb Ocskay Gábor Emléktorna döntőjét. A gálaeseményen minden évben a 2009-ben fiatalon elhunyt sportember emléke előtt tisztelegnek, ám a torna egyben felkészülés is, hiszen szeptember 12-én kezdetét veszi az EBEL (osztrák jégkorongliga) következő szezonja. A Fehérvár AV19 meccseit a szurkolók továbbra is élőben élvezhetik a SportKlub műsorán. Az első mérkőzést a Villach ellen játsszák a fehérváriak, a közvetítés pénteken 18:45-kor kezdődik.

„Szoros szálakkal kötődünk a fehérvári jégkoronghoz és büszkék vagyunk arra, hogy 2008 óta folyamatosan közvetíthetjük a csapat EBEL küzdelmeit. A Fehérvár AV19-nek népes és elkötelezett a szurkolótábora, örülünk, hogy továbbra is szolgálhatjuk őket, együtt szorítunk a sikeres ligaszereplésért” – mondta Dávid Bence, a SportKlub vezetője. Hozzátette: "A Volán csapata a folyamatos építkezést tűzte ki zászlajára, értékrendjével a SportKlub könnyen tud azonosulni. Minél messzebb jut a Volán, annál több meccset tudunk közvetíteni.”


A SportKlub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/sportklub

Címkék: SportKlub

komment

süti beállítások módosítása