TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Nagyszabású sajtótájékoztatóján mutatta be őszi programstruktúráját a TV2 Csoport. A korábbi sikeres és népszerű műsorok mellett minden eddiginél több új, helyi gyártású szórakoztató műsor és külföldi filmsiker várja a nézőket.
tv2_osz.jpg

A TV2 Csoport csütörtökön mutatta őszi műsorkínálatát az újságíróknak és partnereinek. A sajtótájékoztatón elsőként megszólaló Yvonne Dederick, a vállalat ügyvezető igazgatója és tulajdonosa kifejtette: innováció, határozott és gyors döntések jellemzik ma a TV2 Csoportot. 2013-hoz képest idén 15%-kal többet költenek műsorkészítésre, így csoport szinten átbillent a tartalmak aránya a helyi gyártás javára. (42% vásárolt tartalom, 58% helyi gyártás) A cégcsoport idén stratégiai partnerséget írt alá a nemzetközi formátumpiac egyik legmeghatározóbb szereplőjével, a Keshet Internationallel, emellett pedig több nemzetközi filmstúdióval is megállapodást kötött. Yvonne Dederick hangsúlyozta: hosszú távon gondolkodnak, komolyan invesztálnak a vállalatba. Az idei beruházások keretében megújult az infotainment stúdió, elkészült a Mokka kert, valamint teljes felújításon ment át a jelenleg a Sztárban sztárnak helyet adó 2-es stúdió és megépült a 3-as stúdió is. A TV2 Csoport ugyanakkor további invesztícióban gondolkodik, keresik az akvizíciós lehetőségeket is.

Simon Zsolt, a TV2 Csoport ügyvezető igazgatója és tulajdonosa elmondta: az elmúlt nyolc hónap adatai alapján a TV2 Magyarország legnézettebb csatornája a 18-59-es célcsoportban, a kábelcsatornák dinamikus növekedésének köszönhetően pedig a cégcsoport nézettsége portfolió szinten 16,5%-ról 17,1%-ra nőtt (18,59 % SHR, 2013 vs 2014 1-8 hó). Üzleti eredményesség tekintetében az idei részeredmények alapján a TV2 Csoport összbevétele 2014-ben 7,7%-kal nő az elmúlt évhez képest.
Simon Zsolt kiemelte: a TV2 Csoport követi a társadalmi változásokat, a nézői és fogyasztási szokások átalakulását, ezen szempontok figyelembe vételével készülnek az új műsorok, a legnépszerűbb tartalmak pedig új platformokon is elérhetőek (VOD, OTT). A TV2 Csoport kiemelt támogatója a magyar filmeknek, így a mozik mellett a TV2 képernyőjén lesz látható több támogatott filmalkotás: az Utóélet, az Argo2, a Mancs, a Swing és a Víkend. Ősszel pedig folytatódik a TV2 nagysikerű társadalmi felelősségvállalási programja, a „Süss fel nap!”

A tulajdonosok beszéde után György Bence, a TV2 program- és hírigazgatója prezentálta a TV2 Csoport sikerműsorait és őszi újdonságait. A vállalat megállapodást kötött a Paramount és a 20th Century Fox filmstúdiókkal. A megállapodás eredményeként nagyszabású, magyar tévében eddig még soha nem vetített mozifilmeket láthatnak a nézők, elsőként a TV2-n.
A vásárolt tartalmak mellett a helyi műsorok kínálata is rendkívül színes és változatos lesz. Az infotainment műsorok továbbra is remekelnek: a Tények a legnézettebb híradó és Magyarország elsőszámú hírforrása, a Mokka pedig a televíziónézők kedvenc reggeli magazinja, mely jövő hétfőn ünnepli 10 éves születésnapját. A FEM3Café szeptember 1-jén indult és minden hétköznap délelőtt látható a FEM3-on. A műsor egyik műsorvezető párosa, Berki Krisztián és Czippán Anett a sajtótájékoztató elején élőben jelentkezett be a FEM3Caféba, hogy egy rövid időre a nézők is részesei lehessenek a nagyszabású eseménynek.
A TV2 Csoport legfiatalabb csatornáján, a SuperTV2-n is folytatódnak a népszerű műsorok: októberben Papp Gergő újra felcuccol, hogy újabb sztároknál töltsön el egy éjszakát a Pimasz úr Ottalszik harmadik évadában. Szintén októberben folytatódik a Kasza!, ahol Kasza Tibi és sztárvendégei garantálják a felhőtlen szórakozást.
A TV2-n a délutáni műsorsávban továbbra is látható a nagy sikerű Maricruz és a legfrissebb sorozat, A Macska, folytatódik naponta az Édes élet, a Jóban Rosszban és egy új doku-reality, a Zsaruk. A vasárnap induló Sztárban sztár első élő adásának kamerapróbái már gőzerővel zajlanak, amelybe a jelen lévő újságírók is betekintést nyerhették.
A sajtó hónapok óta találgatta, vajon melyik műsorban debütál a csatorna legújabb sztárja, Ördög Nóra. A lepel lehullt, György Bence bejelentette, hogy Nóra lesz a november elején induló Rising Star műsorvezetője. A sajtóeseményt a szeptember 28-án induló vadonatúj kvízműsor, a Bumm! bemutatója zárta, ahol a két műsorvezető, Liptai Claudia és Kasza Tibor nem csak a játékszabályokat ismertették, de egy vállalkozó szellemű újságíróval azt is bemutatták, hogyan zajlik a játék élesben.

A TV2 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/tv2

Címkék: TV2 PRO4 FEM3 SuperTV2

komment

süti beállítások módosítása