TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Szeptember 1-én, 19:00-kor mutatkozik be az RTL Klub képernyőjén a Konyhafőnök, az ország nagy főzőshow-ja. Vajda Pierre, Fördős Zé és Bernáth József vagyis a Konyhafőnök zsűritagjai már az első adásban feladják a leckét a hobbiszakácsoknak.
konyhafonok.JPG

Hétfőn láthatják a nézők a Konyhafőnök című produkciót az RTL Klubon, melynek első adásában Vajda Pierre, Fördős Zé és Bernáth József igen komoly kihívás elé állítja a versenyzőket. „Mindenki kezében ott a lehetőség, hogy elnyerje a Konyhafőnök címet illetve az azzal járó tíz millió forintos nyereményt. Azonban ez nem lesz könnyű, nehéz, embertpróbáló küzdelem elé néznek a versenyzők” – mondta Fördős Zé, akinek szavait Bernáth József is megerősítette.

„A jó konyhafőnök arra is figyel, hogy a vendég időben megkapja az ételt. Ezért már az első alkalommal olyan feladattal kell szembenézniük a versenyzőknek, ahol az időkényszer lesz az egyik legnagyobb „ellenségük” - nyilatkozta Bernáth József séf, aki zsűritársaival együtt egy egyszerűnek tűnő feladattal méretteti meg a versenyzőket.

„A kedvenc fogás elkészítése elsőre talán könnyűnek tűnik, azonban mindezt időre elkészíteni komoly kihívást jelent. Ami engem érdekel a tányér és a tányérban lévő étel. Harmóniák, kompozíciók, ízek. Őszinte, erős ízek” – hangsúlyozta Vajda Pierre, aki zsűritársaival együtt ízekre szedi majd a Konyhafőnök versenyzőit.

Hogy kik lesznek azok a versenyzők, akik sikerrel veszik az első kihívást, megmenekülve így a párbajtól és a versenyből való távozástól kiderül szeptember 1-én 19:00-kor az RTL Klubon.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/rtlklub

Címkék: RTL Klub

komment

süti beállítások módosítása