TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Június 16-tól, hétfőtől ismét látható az M1 és a Duna World közszolgálati tévécsatornán a Balatoni Nyár című, Révfülöpről jelentkező magazinműsor - hangzott el a Magyar Televízió Zrt. (MTV) és a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) keddi budapesti sajtótájékoztatóján.
balatoninyar-_logok-04.jpg

„Az immár negyedik éve jelentkező Balatoni Nyár betölti azt a szerepet, amit szántunk neki” - mondta Szabó László Zsolt, az MTVA megbízott vezérigazgatója. Hozzátette, szakemberek szerint a műsor jelentős szerepet játszott abban, hogy az elmúlt három-négy évben fellendült a Balaton környéki turizmus.

Kitért arra, hogy a Balatoni Nyár a jól bevált módszerekkel és helyszínen fog készülni. Idén kilenc műsorvezető lesz látható, négy új (Osvárt Andrea, Huszárik Kata, Varga Edit, Bősze Ádám), és öt régi (Novodomszky Éva, Rátonyi Kriszta, Tóth Tamás, Kautzky Armand és Harsányi Levente).

Medveczky Balázs, az MTV Zrt. vezérigazgatója közölte, hogy a közmédia saját gyártású műsora augusztus 17-ig lesz látható.

Fábián Barna felelős szerkesztő arról beszélt, hogy a Balatoni Nyár új műsorvezetőkkel és állandó rovatokkal bővül, bemutatja a balatoni régió eseményeit, emellett szervesen kapcsolódik a labdarúgó-világbajnoksághoz, valamint a vízilabda Európa-bajnoksághoz.

„Kilenc új állandó rovat lesz a kilenc hét alatt. Révfülöp a központ, de az ország egész területére kitekintünk az érdekes eseményekre, emellett a külhoni stúdiók ajánlatát is használjuk” - mondta a felelős szerkesztő.

Lesz gazdarovat, három rovat is foglalkozik a foci vb-vel (lesz például drukkerkocsma véleményekkel, tippekkel), teret szentelnek a gasztronómiának, a nyereményjátékoknak, lesz infoblokk, múltbeli visszatekintő, Balaton-parti települések bemutatkozása, híres emberek balatoni élménybeszámolói, valamint horgászmaraton. Utóbbi egy éjjel-nappali horgászverseny lesz a révfülöpi móló mellett.

A Balatoni Nyárnak saját Facebook-oldala van, lehetőség nyílik chatelni a műsorvezetőkkel, az adásokat a Duna World délután teljes egészében megismétli.

Az M1 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/m1

Címkék: M1 Duna World

komment

süti beállítások módosítása