TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Erősen indítja a nyári időszakot is a FilmBox: júniusra jut néhány parádés szereposztású csatornapremier, közöttük is számos díjnyertes film és egy népszerű sorozat.  
max-manus1.jpg

Jön George Clooney, aki egyszerre írt, rendezett és még szerepelt is, méghozzá Ryan Goslingal, a Hatalom Árnyékában. A magyar vonatkozású Álmok otthonában egyszerre láthatjuk Daniel Craiget és Naomi Wattsot. Akinek pedig ez nem elég, annak itt a Boston és Philadephia Film Fesztivál díjas Meggyőződés című dráma, amely további 4 díjat és 4 jelölést is begyűjtött még – nem véletlenül. A Párkeresők tarolt a Robert és a Shanghai International Fesztiválokon is és további 17 jelölése volt, a Max Manus pedig 7 kategóriában is besöpörte a győzelmet az Amanda Awardson. Sorozatkedvelőknek pedig érkezik a Bűnös Miami, amely jó értékeléseket kapott az IMDb-n is.

A Meggyőződés, mely igaz történet alapján készült, 1-én 21 órától lesz látható a FilmBox Extrán. Kenny Waterst gyilkosság vádjával tartóztatják le, majd életfogytiglani börtönbüntetésre ítélik. A férfi húga, a kétgyermekes anya és feleség egyetlen pillantig sem hitt a bátyja bűnösségében… A Bűnös Miami szintén ezen a csatornán lesz látható, az első epizód 5-én 21 órától. Az amerikai dráma sorozat az 1950-es évek Miamijában játszódik. Miközben Frank Sinatra az újévet köszönti a város legmenőbb hoteljében, annak ambiciózus vezetőjének, Ike Evansnak nem csupán a mindenhová beszivárgó maffiával, de saját családi problémáival is szembe kell néznie, Miami vezetőségéről nem is beszélve, miközben alig 300 kilométerre onnan Fidel Castro arra készül, hogy megszerezze a hatalmat Kubában. Napközben a hotel ártalmatlan időtöltések otthona, éjszaka azonban Miami Beach megmutatja sötét oldalát. Dílerek, prostituáltak és gengszterek melegágyává válik, de mindez semmi ahhoz a világméretű összeesküvéshez képest, melynek pont eme nagyhírű hotel ad helyszínt ebben a Golden Globe-díjra jelölt, lebilincselő sorozatban. Az Álmok otthona remek szereposztással jön 8-án, 21 órától a FilmBox Extrán. Egyesek szerint minden háznak vannak emlékei. Nem sokkal azután, hogy a család beköltözött az új házba, tudomást szereznek egy brutális bűncselekményről, amelyet a ház előző lakói követtek el. Will elkezdi vizsgálni a tragédiát, és az egyetlen szál, amin elindulhat, a szomszédjuk, Ann, aki ismerte a meggyilkolt családot… A Max Manus 29-én, 21 órától kerül a FilmBox Extra műsorára, és szintén igaz történet az alapja. Miután Max önkéntesként harcolt a finn-orosz háborúban, visszatér Norvégiába. Az országot közben megszállták a németek, bábkormány vette át a hatalmat. Max ellenálló csoportot szervez… A hatalom árnyékában George Clooney és Ryan Gosling fémjelzésével 15-én lesz látható ugyanitt, 21 órától. Egy zöldfülű elnökjelölt fiatal, idealista munkatársa a kampány közepén bajba kerül. Egy bonyolult politikai cselszövés áldozata lesz, amelyet egy ellenfél párt állított neki. A kampány folyik, így meg kell felelnie a munkájában, ezen múlik az elnökjelölt sikeressége. A Párkeresők 22-én, 21 órától színesítheti az esténket, szintén a FilmBox Extrán. Néhány Viborgban élő tinédzser történetét meséli el ez a dráma. A három évet felölelő drámában a fiatalok először találkoznak a szerelemmel, a csókkal és a szexualitással. Toke nem tud mit kezdeni édesapja betegségével, legjobb barátja, Jonast pedig se veled, se nélküled kapcsolat fűzi Agnetéhez, viszonyukat ráadásul különböző félreértések nehezítik, s míg a lány egyre többet foglalkozik a filozófiával, addig a fiú képtelen szembesülni azzal, hogy tulajdonképpen mit is érez iránta. A középiskolai évek végén végül mindnyájan megtalálják azt, amit keresnek.

A FilmBox TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/filmbox

Címkék: FilmBox

komment

süti beállítások módosítása