TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Nyugi, Charlie címmel május 5-én hétfőn, 21.30 órakor elrajtol Charlie Sheen új sorozata az RTL II-n.
charlie2.jpg

A sitcom eredeti címe Anger management, melyben a főszereplő – szintén Charlie néven – egy dühterápiára szakosodott szakembert alakít. Saját házában, vagy épp egy börtönben tart csoportterápiát, ám azon veszi észre magát, hogy saját, - ezirányú - problémái is megoldásra várnak.

A vicces jelenetekre épülő sorozatban Selma Blair alakítja majd Charlie barátnőjét, egyben pszichiáterét. Ám életét nemcsak saját terapeutája komplikálja, hanem volt felesége és tini lánya is. Minden szereplő egy kicsit zakkant, vagy kényszeres, de a történet pont ettől, a csoport, vagyis a sorozat összes szereplőjétől lesz érdekes és mulattató.

A későbbiekben olyan vendégek tűnnek fel egy-egy epizód erejéig, mint Denise Richards, Slash, Jay Reno, LeAnn Rimes, vagy Cee Lo. Sőt, Charlie Sheen édesapja, Martin Sheen állandó szerepet is kap, méghozzá testhezállóan: a főszereplő apját alakítja majd.

A sorozat egy visszatérés Charlie Sheen számára, akinek – többek között zűrös életvitele miatt - távoznia kellett a Két pasi meg egy kicsi-ből.

Bár karaktere eltérő lesz, azért egy-egy Charlie Sheen-poén visszaköszön majd a sorozatban. A főszereplőnek ezúttal is Czvetkó Sándor lesz a szinkronhangja.

Az RTL II TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/rtl2

Címkék: RTLII

komment

süti beállítások módosítása