TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Adott egy benzingőz-függő műsorvezető, egy autóőrült rockzenész, néhány karambolos oldtimer, egy mit sem sejtő tulajdonos, és egy autórestaurátor-műhely. Mi sül ki mindezekből? Autólopás, sufnituning magas fokon és két olyan tévéműsor, melyekre világszerte minden autórajongó rákattan.
Garazs_varazs3.jpg

Ki ne szeretné, hogy a szívéhez nőtt, ám de évek óta garázsban rozsdásodó, karambolos autója visszanyerje régi fényét? Főleg, ha mindez úgy történik, hogy reggel, mikor az ember felnyitja a garázsajtót, ott áll előtte kedvenc újjávarázsolt járgánya. Most biztos azt gondolja, ilyen csak a mesében történik… Hát igen. Meg persze a NatGeón!
A Garázs varázs című sorozat két elszánt műsorvezetője ugyanis arra vállalkozik, hogy ellopja néhány gépkocsi tulajdonos lepusztult kedvencét… majd aztán újjávarázsolva visszacsempéssze járgányokat a garázsba, mielőtt bárki észrevenné a csalást. Természetesen a tulajdonosoknak eszükben sincs hívni a rendőrséget, amikor újra meglátják autóikat.

A brit televíziós műsorvezető Tim Shaw és Fuzz Townshend zenész persze segítséget is kapnak az akció végrehajtásában. A tulajdonosok családtagjai és barátai játsszák a két autóbolond kezére a garázsban porosodó klasszikus autócsodákat, hogy ők megfeszített munkával kívül-belül felújítsák, és végül visszalopják őket. Persze igazi ritkaságok és oldtimerek is megfordulnak a fiúk kezei között, akik igyekeznek újra menővé varázsolni a kocsikat, bármennyire nagy kihívást jelentsen mindez.

Hasonló kihívások elé néz David Grainger is a Járgányügyesek című műsorban, aki létrehozta saját autórestauráló műhelyét, melyben társaival a világ legritkább klasszikus automobiljait igyekeznek helyrepofozni. Legyen szó egy 19. század eleji francia De Dion Bouton újjáépítéséről, egy kétmillió dolláros Bugatti Aerolithe feltámasztásáról, vagy egy 1969-es Ford Road Runner GTX külső-belső megújításáról, David és szerelői előtt nincs legyőzhetetlen akadály! Kezük alatt túlzás nélkül a rozsda is arannyá válik. A profi restaurátorok ismét megtöltik élettel a régmúlt felbecsülhetetlen értékű meseutóit, a megdöbbentő átalakításoknak pedig a Járgányügyesek című műsorban a National Geographic Channel nézői is szemtanúi lehetnek. A két új tévésorozat több mint száz országban nyűgözi le az autórajongókat, akik a profi szerelőktől jó néhány műhelytitkot is elleshetnek.

Garázs varázs – április 3-tól csütörtökönként 22 órakor
Járgányügyesek – április 16-tól szerdánként 22 órakor

A NatGeo TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/nationalgeographic

Címkék: National Geographic Channel

komment

süti beállítások módosítása