TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A sorozatok és akciófilmek rajongói mellett áprilisban a romantikus vígjátékok kedvelőire és a családokra is gondol a Cool: többek közt országos tévépremierekkel, valamint a Harry Potter összes részével szórakoztat a csatorna.
baratsag_exrakkal.jpg

Péntek esténként kilenc óra után “csajos”, romantikus vígjátékokat láthatnak a nézők: elsőként, április negyedikén például a Barátság extrákkal című angol-amerikai vígjátékot Justin Timberlake és Mila Kunis főszereplésével.

A következő hétvégén jön a Kellékfeleség, melyben Adam Sandler és Jennifer Aniston komédiázik. Előbbi két alkotást követően, szintén országos tévépremierként látható a Rossz tanár című vígjáték, melyben Cameron Diaz vicces, ám elég lusta tanárnőként próbál – több-kevesebb sikerrel - meghódítani egy sármos, helyettesítő tanárt.

Április 12-től, szombatonként a Cool hazánkban elsőként adja le egymás után a Harry Potter összes részét. Az este kilenc órakor kezdődő filmek előtt a csatorna családi vígjátékokkal hangol: látható lesz például – országos tévépremierként - a Hupikék törpikék, mely a rajzfilmsorozat első filmváltozata, valamint korábbi kedvencek, például a Nicsak, ki beszél három része.

A Cool TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/cool

Címkék: Cool

komment

süti beállítások módosítása