TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Második évadjához ért itthon a The Walking Dead! A legendás sorozat a FOX csatornán immár magyar nyelven is elérhető, a rajongók folyamatában nézhetik végig az eddigi négy évad epizódjait!
TWD2_3.jpg

Túlélés egy zombik uralta világban, egy zárt közösségben, csapatként együttműködve idegenekkel - ez motiválja Ricket (Andrew Lincoln) és azt a tucatnyi túlélőt, akik próbálják emberségüket és emberi mivoltukat megőrizni egy apokaliptikus világban. A The Walking Dead sorozat magyar nyelvű változata második évadjához ért, amelyben a túlélő csapat biztonságos búvóhelyet keres. Az öreg Hershel Greene birtokán úgy tűnik, egy kis nyugalmat lelhetnek, ám a békésnek tűnő búvóhelyen további váratlan események történnek. Vajon tudnak-e hőseink csapatként együttműködni, közös túlélési stratégiákat alkotni, vagy előtérbe kerül a személyes rivalizálás, és elkezdenek egymás ellen fordulva egyéni játszmákat űzni? A sorozat második évadában is morális kérdések és embert próbáló helyzetek sora várja a nézőket, hétfőn esténként a FOX-on! A második évad első epizódja márc. 3-án hétfőn este 22 órakor debütál.

A magyar FOX folyamatában adja le a legendás sorozat négy évadát, így a nézők néhány hónap alatt végignézhetik az elmúlt évek epizódjait, méghozzá szinkronos változatban. Ősszel pedig a legújabb, ötödik évad is megérkezik a FOX-ra, mindössze pár nappal az amerikai premier után.

The Walking Dead – hétfőn esténként 22 órakor a FOX csatornán!

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/fox

Címkék: FOX

komment

süti beállítások módosítása