TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

400 vendég, 40 énekes, sok száz dal és több mint 3000 kérdés. Az M1 vetélkedőshow-ja a harmadik éve a tévénézők kedvence.
MOSZ.jpg

Március 2-án ismét visszatér a képernyőre a Magyarország, szeretlek! Szente Vajk vezetésével. A látványos és szórakoztató show-műsorban művészek, sportolók, hírességek mérik össze tudásukat Magyarország kultúrájáról, történelméről és hagyományairól. A tavaszi évadban sem lesz hiány humoros helyzetekből, a két csapatkapitány, Jakupcsek Gabriella és Csiszár Jenő már rögtön az első adásban meglepi a közönséget.

A fordulatokban gazdag feladatok közt ezúttal is ott lesz a Vaktérkép, a Lista, a „Ki vagyok én?”, a Szóbeszéd, a „Ki nevet a végén?”, valamint a játékosok rémálma: a Ketyegő, és ismét visszatér a Vetítő. Ahogy azt már megszokhatták a nézők, minden adásban kiderülnek érdekes adatok, tények hazánkról, sőt a meghívott vendégekről is. A műsor állandó zenekara, a Gitano Live népszerű, ismert énekesekkel egészül ki, és természetesen nem hiányozhat az olasz Daniele, aki énektudásával és magyar kiejtésével komoly kihívás a versenyzők számára.

Március 2-án Döbrösi Laura színésznő, Németh Kristóf, Faragó András, Magyar Attila színművészek, Kovács Ági olimpiai bajnok és Takáts Eszter énekesnő mutatják meg mit tudnak Magyarországról, a hangulatos zenékről pedig Vágó Bernadett, az Operettszínház színésznője gondoskodik.

Az M1 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/m1

Címkék: M1

komment

süti beállítások módosítása