TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Peter Falk amerikai színész legismertebb alakítása Columbo szerepe volt, pedig az 1960-as évek elején két alkalommal is jelölték a legjobb férfi mellékszereplő Oscar-díjára.
peterfalk.jpg

S bár Oscar szobrocskát nem kapott, a Columbo sorozatért egyszer Golden Globe-ot, több alkalommal pedig Emmy-díjat nyert. A “Csak még valamit…” kezdetű mondata olyannyira meghatározta tévés szerepét, hogy könyvet is írt életéről Just one more thing címmel.

Columbo hadnagy hétköznaponként este hattól a Prizma TV-n (felújított változatban) oldja meg a rejtélyes bűnügyeket, ám Peter Falk a mozivásznon is gyakran alakított nyomozót. Például a Meghívás egy gyilkos vacsorára című filmben, melyet február 3-án, hétfőn láthatnak a nézők. A történet szerint a világ leghíresebb detektívjei kapnak különös meghívót egy kastélyba, ahol gyilkosság történik, s ezt kellene kinyomozniuk.
Szintén Robert Moore rendezte és Neil Simon írta a másnap látható, vicces jelenetekben bővelkedő Bohókás nyomozást is, ahol ugyancsak egy detektív bőrébe bújik Peter Falk.
Szerdán a Sittmentes új évet!, míg csütörtökön a Corky Romano, a kezes farkas című vígjátékban szerepel, ám e kettőben átáll a másik oldalra, és bűnözőket alakít. Pénteken - utolsó filmjeinek egyikében - a Next – A holnap a múlté című moziban tűnik fel Nicolas Cage mellett.

A Prizma TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/prizma_tv

Címkék: Prizma TV

komment

süti beállítások módosítása