TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Bronson, Travolta, Stallone és Schwarzenegger: számukra nem létezik lehetetlen, ha kell egymaguk birkóznak meg egy hadseregnyi rosszfiúval. November 25 és 29. között este héttől az ő akciófilmjeikből látható válogatás a Film+-on.
filmplusz.jpg

Hétfőn a Szöktetés című filmmel kezdődik az Akcióhősök hete Charles Bronsonnal a főszerepben.
Jay Wagnert (Robert Duvall) gyilkosság vádjával elítélik, büntetését egy kemény, zsúfolt mexikói fegyházban kell letöltenie. Wagner felesége elhatározza, hogy kiszabadítja a férfit, ezért Nick Colton pilótához (Charles Bronson) és társához, Hawkhoz (Randy Quaid) fordul segítségért. A szöktetési terv viszont igen kockázatos, szinte kivitelezhetetlen.

John Travolta vígjátékokban és akciófilmekben is remekel, utóbbiak közé tartozik a három évvel ezelőtt készült Párizsból szeretettel című film.
James Reece (Jonathan Rhys-Meyers), a párizsi amerikai nagykövet személyi titkárát beosztják kísérő tolmácsnak Charlie Wax (John Travolta) különleges ügynök mellé, aki azért érkezett Párizsba, hogy megakadályozzon egy merényletet.

Az akcióhősök sorából nem maradhat ki Sylvester Stallone, aki ezúttal a Rambo 3-mal érkezik.
Trautman ezredes (Richard Crenna) az afganisztáni háborúban a szovjet csapatok fogságába esik. Rambo (Sylvester Stallone) kapja azt a veszélyes és minden eddiginél lehetetlenebbnek tűnő feladatot, hogy kiszabadítsa a foglyul ejtett ezredest.

Arnold Schwarzenegger két filmjét vetíti a Film+ az Akcióhősök hetén: csütörtökön az Ovizsaru, pénteken a Vörös zsaru szerepel a kínálatban.
Előbbi moziban a terminátor külsejű zsaru, John Kimble (Arnold Schwarzenegger) nem is sejti, hogy élete legnagyobb kihívása várja. Az akcióban óvóbácsinak álcázza magát és egy csapat kisgyerekkel is kell megbirkóznia
A Vörös zsaru-ban Ivan Danko százados (Arnold Schwarzenegger) a moszkvai drogmaffiát készül leleplezni. Kap maga mellé egy amerikai zsarut, Ridzik felügyelőt (James Belushi), akivel nem igazán kedvelik egymást. A film érdekessége, hogy egy részét Budapesten, magyar szereplők közreműködésével forgatták.

A Film+ TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/filmplussz

Címkék: Film+

komment

süti beállítások módosítása