TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Az SPI International új együttműködést jelentett be a Freeman-nel, melynek köszönhetően számos első és másodvonalbeli film érkezik a FilmBox csatornákra Magyarországon és Romániában egyaránt.
filmbox_premium_large.jpg

Az új szerzemények a Freeman legnagyszerűbb alakításait felvonultató, topkategóriás filmekből kerülnek ki, Hollywood legjobb színészeivel. Csupán néhányat említve… Képernyőkre kerül a The Humbling Al Pacinoval, a The Homesman Tommy Lee Jones-al és Hilary Swank-kel, valamint a Code of Honor, egy vadonatúj akciófilm a legendás Steven Segallal.

Az együttműködés keretein belül októbertől több, mint 40 új film kerül a Filmbox csatornák műsorán sugárzására. „Az újonnan megszerzett filmekkel – amelyeket a Freeman-nel kötött szerződés biztosít számunkra – jelentősen megnövelhetjük prémium csatornáink versenyképességét Magyarországon és Romániában is” - mondta Berk Uziyel a FilmBox International vezérigazgatója. „Büszkék vagyunk arra, hogy néhány film még csak most kerül a mozik vásznaira, a televíziós premierükre pedig a mi csatornáinkon kerül majd sor”- tette hozzá Uziyel.

Az első és második vonalbeli filmek Magyarországon a FilmBox Premium, Romániában pedig a FilmBox Extra csatornán kerülnek adásba.

A FilmBox Premium TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FILMBOXPREMIUM

Címkék: FilmBox Premium

komment

süti beállítások módosítása