TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Ahogy a FOX nézői megszokhatták, a világ egyik legnézettebb sorozatának új epizódjai már az amerikai vetítés napján hazánkban is bemutatásra kerülnek!
twd_s5.jpg

A The Walking Dead ötödik évadának legutóbbi része tragikus jelenetekkel zárult: a csapat ismét elvesztett egy tagot, és az is kiderült, hogy az ellenszer, amit kerestek, valójában nem létezik.
A túlélőknek újra kell építeniük jövőbe vetett hitüket és menedéket kell találniuk, miközben a világ egyre brutálisabbá válik körülöttük. Az ismét összerázódott csapat Rick vezetésével folytatja harcát a túlélésért, ám egyelőre irányt vesztve halad tovább. Egyesek holtpontjukhoz értek, míg mások alkalmazkodva a körülöttük lévő kíméletlen világhoz megkeményedtek, és rendületlenül küzdenek. Azt azonban mindannyian tudják, hogy önmagukon kívül már senki másban nem bízhatnak...

A The Walking Dead a világ egyik legnépszerűbb televíziós drámája, amelyet 126 országban rajongók milliói követnek figyelemmel. „A műsornak folyamatosan fejlődnie kell, így a tét most még nagyobb lesz. A szereplők olyan helyzetekbe kerülnek, ahol mindenkiről kiderül, hogy mire képes a saját túlélése érdekében” – mondja Gale Anne Hurd, executive producer.  

A posztapokaliptikus sorozat az 5. évad 9. epizódjával folytatódik az Egyesült Államokban, majd magyar idő szerint még aznap este szinkronos változatban hazánkban is bemutatásra kerül. A magyar nézők a The Walking Dead legújabb részeit február 9-től hétfőnként 21:50-kor láthatják – kizárólag a FOX-on!

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/fox

Címkék: FOX

komment

süti beállítások módosítása