TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Ketten vannak: apa és fia. És mindig éhesek. Tengerésznek nevezni őket enyhe túlzás, hiszen csak most ismerkednek a vitorlázás alapjaival. Ezt férfiasan be is vallják mindjárt az első részben. James és Dick mégis fejébe vette, hogy egy vitorlás hajó segítségével ismerkednek Nagy-Britannia partvidéki kulináris világával. De ne aggódjanak, a TV Paprikán nem lesz hajós oktatófilm. A két kalandvágyó, éhes férfi elindul, hogy a különböző kikötővárosokban megkeressék a legjobb helyi termelőket és az alapanyagokból valami egészen különlegeset főzzenek. Sőt, versenyeznek is. Hol egymás főztjét mérik össze, máskor a helyi lakosokat tesztelik, hogy az adott város specialitása, vagy annak főszereplőink által továbbgondolt változata ízlik-e jobban?
2ehestengeresz.jpg

Plymouth az első város, ahol éhes tengerészeink kikötnek. Felkeresik a híres helyi pékséget, ahol a mai napig mindent kézzel készítenek, hogy ellessék a helyi specialitást, egy húsos lepényt, majd újragondolják azt. Később egy romantikus kastély fűszerkertjében szednek a vacsorához ízesítőket, birkát nyírnak és kolbászt töltenek. Családi farmokra látogatnak: egy marhatenyésztőhöz és egy alma cyder készítő birtokra. Kenuba szállnak és rákhalász hajón segédkeznek. A beszerzett finomságokból este a kis vitorláson háromfogásos menüvel várják legújabb ismerőseiket, a nap folyamán felkeresett helyi termelőket. A két éhes tengerész másnap vitorlát bont, hogy új városok, újabb helyi termelők és ízek csillapítsák éhségüket.

A vidám, közvetlen és egymással folyton csipkelődő apát és fiát azonnal szívünkbe zárjuk. Jó mókának ígérkezik ez a gyönyörű felvételekkel gazdag utazás. És mivel hőseink rettenetesen élvezik a kalandokat, az ismerkedést, a főzést és az evést, mi, nézők is fogjuk, velük együtt.

Két éhes tengerész - Bemutató: július 13., 21:30

A TV Paprika TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/tvpaprika

Címkék: TV Paprika

komment

süti beállítások módosítása