TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Különleges meglepetésekkel készül az RTL Klub Szombat Esti Láz – A nagy félrelépés című műsorának döntője. A táncos show sztárpárjai és profi partnereik mellett a Madách Színház művészei is a parkettre lépnek majd, a nézők most először láthatnak részleteket a Mamma Mia! című musicalből.
szombat_esti_laz_logo_v8.jpg

A Madách Színház mutatja be a világon először non-replika változatban, azaz saját díszlettel, jelmezzel, koreográfiával és önálló rendezésben az ABBA együttes dalaiból készült, mára legendássá vált musicalt. Az előadás koreográfusa Tihanyi Ákos, aki az RTL Klub számos műsorához készített már koreográfiát, így a Szombat Esti Láz több produkciójánál is közreműködött. A döntőben debütáló egyveleg világpremier lesz, hiszen Szirtes Tamás rendezése új koreográfiát is kap.

A Mamma Mia! egyvelegben parkettre lép majd a X-Faktorban felfedezett Muri Enikő, és a Barátok közt borásza, Kiss Ernő Zsolt is. Balogh Anna, Détár Enikő és Gallusz Niki képviselik a musical sztárszereposztásának hölgytagjait, míg az urak táborát Hajdu Steve, Molnár László és Weil Róbert erősítik majd. Az előadás főszereplői a színház táncművészeinek közreműködésével robbannak majd be a Szombat Esti Láz döntőjének parkettjére. A musical legsikeresebb dalaiból készült egyveleget a műsor nézői hallhatják először magyar nyelven.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/rtlklub

Címkék: RTL Klub

komment

süti beállítások módosítása