TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Jól bírja a cikizést Szellő István és Bárdos András: a két híradóst a Showder Klub századik adásában roast-olta, azaz próbálta humorral „égetni” két rutinos stand-upos, Aranyosi Péter és Dombóvári István.
showder100.JPG

A hétfőn látható századik epizódban - melynek műsorvezetője Kovács András Péter lesz - archív felvételeken köszönnek vissza az elmúlt tíz év történései és szereplői, ráadásként pedig egy vetélkedőn méri össze tudását Szellő István és Bárdos András. A két szigorúnak látszó, ám nagyon is vidám híradós értette a tréfát: bár megpróbáltak komolyan válaszolni a kérdésekre, nem sikerült nevetés nélkül kibírniuk a játékot.

- Szoktam nézni a műsort, de fogalmam sem volt, hogy mi fog történni, így nem is készültem rá különösebben – mondja Szellő István, aki szerint a roast műfaj egy jópofa dolog, nem kell rajta megsértődni.- Jó volt a hangulat, kiválóan éreztük magunkat, és az ajándék, amit kaptunk, szintén nagyon ötletes volt– tette hozzá István, aki a színpadra lépés előtt Bárdos Andrással leginkább a Szombat Esti Lázról beszélgetett, hiszen nyolc évvel ezelőtt ő is szereplője volt a shownak.

Istvánt ráadásul Aranyosi és Dombi egy rövid időre a helyéről is kitúrta: a két humorista elkészítette ugyanis a századik Showder Klub Híradóját, rájuk jellemző stílusban kifigurázva a közélet történéseit.

Showder Klub századik adás hétfőn 22 órától az RTL Klubon.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/rtlklub

Címkék: RTL Klub

komment

süti beállítások módosítása