TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Több mint tíz éve tartó sikersztori, 192 epizód, számos szakmai elismerés, Emmy- és Golden Globe-díjak.  A kultikussá vált 24 sorozat folytatását világszerte rajongók milliói várták. A legújabb évad május 5-én került bemutatásra az Egyesült Államokban, a dupla epizódos premier a tengerentúlon 8 millió nézőt ültetett a képernyők elé. A 24: Élj egy új napért! sorozat 2014 májusában a világ ötven országában debütál a FOX-on, köztük hazánkban is, csupán néhány héttel az amerikai bemutató után!
24_Elj_egy_uj_napert3.jpg

A történet szerint Jack Bauernek (Kiefer Sutherland) ismét 24 óra áll rendelkezésére, hogy megakadályozzon egy nemzetközi katasztrófát, melyben ezúttal az amerikai elnök élete forog kockán.
A terrorelhárítás ügynöke jelenleg nemzetközi szökevényként a CIA elől menekül, mégis kész kockára tenni életét és szabadságát, hogy elhárítsa a veszélyt. A sorozat védjegyének számító valós idejű történetmesélés megmarad, az új évad mégis számos dologban eltér a korábbi szériáktól. A nap eseményeit ezúttal csupán 12 epizód fogja át, így szükség szerint időugrások is lehetnek a jelentek között.

„Valós időben zajlanak az események, de ha épp utazni kell valahová, mert mozgástérre van szükség, akkor felgyorsíthatjuk az órát az epizódok között. Ha mondjuk a nyolcadik rész végén felszállok egy vonatra, ami két órán át robog valahová, akkor előreugorhatunk a megérkezésig. Így nem akad meg a történet” – árulja el a főszereplő, Kiefer Sutherland.

Változik a helyszín is: a történet ezúttal az Egyesült Államok határain kívül, a brit fővárosban játszódik, és a felvételek is Londonban, Sutherland szülővárosában zajlottak. Hogy a történtet szempontjából miért érdekes mindez? Mert sem a CIA-nek, sem az Egyesült Államok Elnökének nincs meg ugyanaz a jogköre Londonban, mint az USA-ban. „Ha valaki külföldön megöli az elnököt, abból világháború lesz” – mondja Jack Bauer, mielőtt akcióba lép.

Szintén újítás, hogy kilencedik évad helyett egy önálló történetet kapunk, így azok is be tudnak kapcsolódni, akik eddig nem követték figyelemmel a sorozatot. A rajongók nagy örömére azonban Sutherland továbbra is hozza a tőle megszokott karaktert, és több korábbról ismert szereplő is feltűnik a színen. Az időugrások által azonban fordulatosabb cselekményre, feszítettebb történetmesélésre számíthatunk.

A 24: Élj egy új napért!  szinkronos változata május 26-án debütál a magyar FOX-on, a sorozatot hétfőn esténként 21 órakor láthatják majd a nézők.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/fox

 

Címkék: FOX

komment

süti beállítások módosítása