TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A Galambos Lajos nevével fémjelzett Dáridó május 10-től vadonatúj részekkel jelentkezik.
muzsika_tv_logo.jpg

„Szombatonként ezentúl egy minden ízében új, 2014-es Dáridót láthatnak a nézők. Dáridó Garden címmel megújult díszletben, sztárfellépők sokaságával várjuk a nézőket a Muzsika TV-n. ” - mondta Galambos Lajcsi, a műsor házigazdája.

A népszerű szórakoztató produkció 2010 áprilisa óta látható a Muzsika TV műsorán.
A nézői igényeket figyelembe véve újította meg Lajcsi a közkedvelt műsort, így a jó hangulat biztosan garantált. A zenei csemegéket bemutató Dáridó Gardenben fellépnek a könnyűzene ismert alakjai, mulatós sztárok, de hallhatunk majd musicalrészleteket, és természetesen a házigazda is dalra fakad.

Az első adásban Lagzi Lajcsi mellett láthatjuk a már több, mint 5 millió letöltésnél járó Lali Pop-ot, az Éjjel-nappal Budapest sztárjának előadásában. Az X-Faktorban megismert Muri Enikő is elénekli majd slágereit, csakúgy mint Csonka András, de a fellépők sora velük még nem ér véget. A Dáridó Garden vendége lesz Bódi Guszti és a Fekete Szemek, Gergely Róbert, Komonyi Zsuzsa, Dukai Regina, Tabáni István, Mészáros János Elek, a Komáromi és a Nemzeti Lovas Színház, Peller Károly, Sipos Péter, Nyári Károly, Váradi Roma Café, és még sokan mások.

Május 10-től, minden szombaton 17 órától Dáridó Garden kizárólag a Muzsika TV műsorán.

A Muzsika TV TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/muzsika

Címkék: Muzsika TV

komment

süti beállítások módosítása