TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A „Csillagpor Akadémia” egy vadonatúj amerikai animációs sorozat, amely kimondottan az óvodások és kisiskolások soha nem fogyó kérdéseit igyekszik csillapítani, sokat megválaszolni a gyerekek bolygókkal, űrrel kapcsolatos kérdései közül. A mese 2014-ben kerül képernyőkre a világ számos országában, itthon a Minimax mutatja be az első részt április 29-én.
csillagpor.jpg

Mindenféle repülő- és egyéb jármű él Csillagpor Öbölben. A legjobbak azonban a Csillagpor Akadémia kadétjai. Ők azok, akik nap mint nap izgalmas küldetéseket hajtanak végre. Mindegyik repülő különleges, nemcsak azért, mert beszél, hanem mert van legalább egy olyan rendkívüli képessége is, amellyel a többiek nem rendelkeznek. Így mindenki más és más izgalmas feladatot kap: van, aki a Marson levő campus építésében vesz részt, mások a csillagközi nemzetközi űrállomásokon teljesítenek küldetést, vagy éppen a Holdon végeznek kutatásokat.

A Csillagpor Akadémia igazi csillagközi kalandot ígér a kis nézőknek. Megmutatja a gyerekeknek, hogyan térképezzünk fel egy helyet, hogyan figyeljük meg minden részletét egy tárgynak, hogyan kutassunk, és hogyan dolgozzunk együtt egy csapat tagjaként. A sorozat biztos tudományos alapokra épül, így valódi tudást ad a gyerekeknek: a NASA szakértői minden epizódot értékeltek, segítettek abban, hogy a mese pontosan mutassa be a gyerekeknek a tudományos és űrtechnológiát, a kicsik nyelvén. Más szóval: segít megérteni a felfedezéseken keresztül azt a világot, amelyben élünk.

Bemutató: április 29. 7:00
További epizódok: minden reggel 7 órakor

A Minimax TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/MINIMAX

Címkék: Minimax

komment

süti beállítások módosítása