TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Új szereplőkkel, hátborzongató jelenetekkel és váratlan fordulatokkal folytatódik a zombisorozat.
TWD_3evad_2.jpg

A korábbi évadoktól eltérően ezúttal két szálon halad tovább a történet. Miközben Rick és csapata egy börtönben rendezkednek be, feltűnik a színen egy új vezető is. A Kormányzó egy biztonságosnak tűnő, békés polgárokkal teli, az apokalipszis előtti időkre emlékeztető városkát tart fent, Woodberry-t, amely az emberiség utolsó menedéke lehet. Ám a karizmatikus, látszólag segítőkész vezetőről hamar kiderül, hogy kegyetlen pszichopata, miközben az emberek egyre inkább az irányítása alá kerülnek.

Továbbra is meghatározó a törekvés, hogy a túlélők egy biztonságos menedéket találjanak, és a börtön (valódi, de brutális), valamint a nyugodt kisváros (hamis, de biztonságos) erős kontrasztot jelentenek. Ez jelentősen befolyásolja a szereplőket döntéseikben, így a posztapokaliptikus horrorsorozatban ezúttal a bizalom kérdése kerül előtérbe. A túlélőknek szüksége van egymásra, az emberi kapcsolatok azonban hihetetlenül törékennyé és kiszámíthatatlanná válnak.

A Kormányzó mellett megjelenik az évad másik új szereplője Michonne, a képregény ikonikus karaktere, aki összetett és titokzatos egyéniség. Egyrészről csendes, visszahúzódó, másrészről kegyetlen, egy igazi harcos, aki szamurájkarddal és két láncra vert zombival a kezében tűnik fel a színen. Michonne a harmadik évadban központi szerepet kap, kiismerhetetlenségéből és kegyetlenségéből fakadóan sok izgalmas helyzet résztvevője.

Az évad számos drámai fordulatot és sokkoló helyzetet ígér, merészebb és agresszívebb a korábiaknál, a kapcsolatok kuszábbak, a csoport pedig egyre jobban megosztott. A zombik lassan kezelhetővé válnak, és a valódi veszélyt most már az emberek jelentik...

A Robert Kirkman és Tony Moore azonos című képregényén alapuló The Walking Dead az utóbbi évek egyik legsikeresebb sorozata, egy ízig-vérig túlélőhorror, amely világszerte tízmilliókat ültet le a tévéképernyők elé. A harmadik évad április 14-én, hétfőn este indul a magyar FOX-on.

A nyár folyamán egy The Walking Dead maraton is várható, a legújabb, ötödik évad pedig  a tervek szerint októberben, mindössze néhány nappal az amerikai bemutató után hazánkban is debütál a FOX-on, magyar nyelvű szinkronnal!

The Walking Dead – hétfő esténként 22 órától!

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/fox

Címkék: FOX

komment

süti beállítások módosítása