TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

2014. április 14-től az ország legjobb amatőr divattervezői a VIASAT3 képernyőjén csapnak össze a Megruházlak! című, vadonatúj, az izraeli Armoza Formats-szal közösen fejlesztett realityben. A műsor házigazdája Horváth Éva lesz, a szakmai zsűrit Magyarország egyik legfelkapottabb, nemzetközi szinten is elismert divattervezője, Makány Márta képviseli.
megruhazlak.jpg

A hétköznap kora este adásba kerülő realityben minden héten három amatőr divattervező versenyez, hogy hogyan tudja átalakítani három civil gardróbtulajdonos ruhadarabjait. A dizájnereknek elsőként licitálniuk kell a nekik tetsző ruhatárra, majd ezeket alakíthatják át kedvükre. Ám ennyivel nem ússzák meg: döntésüket az is nehezíti, hogy az átalakításhoz szükséges kiegészítők megvásárlását meghatározott pénzösszegből kell kigazdálkodniuk. Így a résztvevők stratégiai és pénzügyi érzéke is fontos szerepet kap a műsorban, ahogy nem maradhat el az intrika és a küzdelem sem.

„Egy feltörekvő designer számára a Megruházlak! remek lehetőség arra, hogy kipróbálja magát. Adva van egy személy ruhatára, de az, hogy a végén mi sül ki a dologból nagyon nagy százalékban múlik a tervező tehetségén” – fogalmazott Makány Márta.

A Megruházlak!-ban minden héten egy-egy sztárvendég is betekintést enged ruhatárába. Kiderül, hogy mikor mit szokott viselni, megmutatja kedvenc darabjait, és ami a legfontosabb: melyek azok a ruhák, amiket már megunt, vagy megvett, de sosem viselt. A dizájnerek az ő ruhatárából is átalakíthatnak egy-egy darabot, a sztárvendég pedig zsűritagként szintén értékeli a versenyzők teljesítményét.

„Nagyon örülök, hogy ismét műsort vezethetek a VIASAT3-on, ráadásul egy műsort, ami minden szempontból egyedülálló a hazai televíziós piacon.  Fiatalkoromban én is kacérkodtam a varrással, most végre átérezhetem, mi lett volna, ha továbbviszem ezt a vonalat. Lenyűgöző látni, hogy a versenyzők mi mindent tudnak összerakni meghatározott időn belül – fantáziájuknak tényleg csak a műsoridő szab határt” – nyilatkozta Horváth Éva.

A Megruházlak! saját fejlesztésű műsor, előkészítésében a kezdetektől részt vett egy nemzetközi formátum-forgalmazó cég is. Az izraeli Armoza Formats nem titkolt célja, hogy a produkciót már tavasszal bemutassák a nemzetközi szakmának a Cannes-i MIPTV-n.

2014 tavaszán irány a varró világ – a Megruházlak!-kal!

A Viasat3 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/viasat3

 

Címkék: Viasat3

komment

süti beállítások módosítása