TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Megegyezett a Magyar Vízilabda Szövetség és a SportKlub: ebben a szezonban a csatorna újra közvetíti a magyar sikersportág izgalmasnak ígérkező OB1-es meccseit. A tavaly világbajnokságot nyert válogatott vízipólósok hétről hétre, saját klubcsapataik színében, hazai vizeken is harcba szállnak - az országos bajnoki címért vívott mérkőzéseket pedig valószínűleg nem csak a férfiak nézik majd nagy örömmel.
SKlogo.jpg

Vitathatatlanul az elmúlt évek egyik legnépszerűbb magyar sportága a vízilabda - a válogatott mérkőzései mellett egyre több sportrajongó kíséri figyelemmel a pólósok bajnoki mérkőzéseit is. Jövő héttől a SportKlub is műsorára tűzi a színvonalas összecsapásokat: március 22-én egy fővárosi derbivel, az FTC-Honvéd mérkőzéssel nyitja meg a közvetítések sorát a csatorna. A SportKlubon az ezt követő hetekben rendszeresen képernyőre kerül egy-egy bajnoki meccs, így a feltörekvő tehetségek mellett az olimpiai és világbajnok pólósokat is újra láthatnak a nézők.

"Nagy örömet jelent számunkra, hogy egy olyan sikersportág találkozóit juttathatjuk el a nézőkhöz, mint amilyen a magyar vízilabda. A SportKlubnak fontos a hazai bajnokságok közvetítése, tudjuk, hogy a világklasszis pólósaink meccseire sokan kíváncsiak. A vízilabdával ismét színesebbé vált a kínálatunk" - mondta el Dávid Bence, a SportKlub produkciós vezetője.

A meccseket közvetítő stáb a 2009 és 2012 közötti együttműködéshez képest változatlan lesz: Hetthéssy Zoltán és Léderer Ákos kommentátorként, a BEK-győztes dr. Szabó Zoltán pedig szakkommentátorként teszi még élvezhetőbbé az OB1-es összecsapásokat.

A SportKlub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/sportklub

Címkék: SportKlub

komment

süti beállítások módosítása