TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Március 3-án, hétfőn este indul az RTL Klub Négyen négy ellen – A családi játszma című vetélkedője. Sebestyén Balázs új műsorában két ismert ember és családjaik, barátaik játszanak majd egymás ellen az esti Híradó után. Az első adásban Tóth Gabi és Puskás Peti csapata küzd egymás ellen. A tét nem kicsi; aki a végjátékba jut, nemcsak a napi nyereményért mérkőzik meg, de automatikusan tovább mehet a következő adásba is.
sebestyen_4n4ln.jpg

Sebestyén Balázs az első pillanattól fogva nagyon szereti az új műsort, amely nem komoly kvíz, hanem oldott, jó hangulatú, humoros, könnyed, talkshowba oltott vetélkedő. “Sok idő itt nincs a válaszokon gondolkodni, segíteni nem tudok, inkább azon leszek, hogy elbizonytalanítsam a játékosokat” – mondta a műsorvezető a Négyen négy ellen-ről. Tóth Gabi édesanyjával, párjával Markó Róbert táncossal és legjobb barátnőjével alkot majd egy csapatot Puskás Peti, az énekes öccse, édesapja és féltestvére ellen. A játékosoknak nem műveltségi kérdésekre kell válaszolniuk, sokkal inkább arra kell ráérezniük, hogy az átlagemberek hogyan gondolkodnak a világról.

A műsor készítői 100 embernek tették fel ugyanazokat a kérdéseket. A kérdésekre, 1 ember, csak 1 választ adhatott. A játékosok feladata az, hogy rájöjjenek, mik voltak a kérdésekre adott leggyakoribb válaszok. A játékban nemcsak Tóth Gabi és Puskás Peti vesznek majd részt aktívan, hanem csapattársaikkal közösen határozzák meg a lehetséges válaszokat, erősítve a műsor talkshow jellegét.

Egy fontos szabály, hogy a végjátékba bejutó család, függetlenül a pénznyereménytől, jogot szerez arra, hogy a következő napi adásban is szerepeljen. Hogy ki mérkőzik meg kedden Nagy Feróék ellen, a hétfői adásból kiderül.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/rtlklub

Címkék: RTL Klub

komment

süti beállítások módosítása