TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A népszerű autós műsor Top Gear Top 41 néven új, az eddigi szériák felejthetetlen epizódjait bemutató évaddal érkezik Magyarországra. 2014. január 6-tól a Top Gear rajongók a BBC Knowledge csatornán izgulhatják végig újra a legendás autós műsor elmúlt évtizedének legjobb 41 pillanatát, január 13-tól pedig egy hétig a Corvin Plazában személyesen is részesei lehetnek a BBC Knowledge Top Gear Top 41 élménynek, és bepillantást nyerhetnek a BBC Knowledge Varázs Garázs kulisszái mögé.
Top Gear Top41.jpg

Top Gear Top 41

A Top Gear Top 41 évadban Richard Hammond műsorvezetésével idézhetjük fel az elmúlt évtized Top Gear részeinek 41 legemlékezetesebb pillanatát, amelyeket a Top Gear csapata maga válogatott össze. Olyan vad és veszélyes kalandok várják a nézőket, mint a híres műsorvezető trió, Jeremy Clarkson, Richard Hammond és James May szuperautó túrája Romániában, vagy James May felejthetnek útja egy aktív vulkán tetejére. Az évadban még Stig kilétére is fény derül. A sorozat 8 részen keresztül mutatja be harminchét Top Gear epizód izgalmas pillanatait.

A Top Gear Top 41 2014. január 6-tól látható a BBC Knowledge műsorán, ahol minden héten két epizód várja a nézőket. A BBC Knowledge csatorna a DIGI kínálatában érhető el Magyarországon.

BBC Knowledge Varázs Garázs – 4 csapat, 4 ütem, 4 őrült ötlet

A BBC Knowledge csatorna, hogy még közelebb hozza magyar nézőihez az igazi Top Gear hangulatot, január 13-tól január 17-ig felállítja Varázs Garázsát a Corvin Plazában. Hétfőtől csütörtökig négy csapat versenyez, akik adott témák szerint, a legőrültebb ötleteiket használva építenek át egy-egy Trabantot. A csapatokat olyan hírességek erősítik, mint Árpa Attila, színész és rendező, Fluor Tomi, énekes, Trabarna, humorista, parodista és az autós hangok utánzásának nagymestere, Szécsi Zoltán, háromszoros Olimpiai bajnok vízilabdázó, Kerényi Ádám, kétszeres magyar és kétszeres európai drift bajnok, Gyutai Adrián, kétszeres magyar bajnok és Alpok-Adria bajnok gyorsasági motorversenyző, Radák János, magyar bajnok és többszörös futamgyőztes drift versenyző, valamint Kőváry Barna, Trabantos „boruló művész”, Gyorsasági Hegyi Kupa bajnok és Murva Kupa bajnok.

A legőröltebb autóra január 17-én, pénteken 10 és 17 óra között a DIGI Facebook oldalán szavazhatnak az érdeklődők és a Top Gear fanatikusok; az ünnepélyes eredményhirdetésre pedig 17 órától kerül sor a Corvin Plazában.

A BBC Knowledge TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/bbcknowledge

Címkék: BBC Knowledge

komment

süti beállítások módosítása