TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Január 12-én ismét megnyitja kapuit a ValóVilág Villa. Az RTLII-n vasárnap este induló műsorból kiderül, kik azok a szerencsések, akiknek ezentúl, hónapokon keresztül követhetik a mindennapjait a nézők.
vv6logo.jpg

Vasárnap útjára indul a ValóVilág hatodik szériája az RTLII-n. A január 12-én induló valóságshow-ba ezúttal is jelentkeztek meghökkentő, szórakoztató és könnyfakasztó karakterek egyaránt. Volt, aki még a ruháját is ledobta a válogatás során. A meztelen valóságról az alábbi videó is ad egy kis ízelítőt: http://www.valovilag.hu/video/233197

Természetesen nemcsak a színes karakterek terén tartogat meglepetést a VV6, hanem a magyar televíziózás történetében először telefonos applikáción keresztül szavazhatnak a nézők, amely január 12-től Android, iOS és Windows Phone rendszeren működő telefonokra is elérhető lesz.

Ennek az új szavazási rendszernek köszönhetően a nézők bármikor leadhatják a kedvenc villalakójukra leadott szavazatot, de amíg a szavazás le nem zárul, el is vehetik a voksukat és akár a másik játékosra tehetik azt át a VVAPP segítségével.

A nézők a műsor után sem maradnak ValóVilág nélkül, mert 22:30 és reggel 7 között élő streamen követhetik a villalakók életét a valovilag.hu oldalon.

Hogy milyen egyéb újdonságok, meglepetések várhatóak még a ValóVilág hatodik szériájában, az január 12-én, 19:00-kor kiderül az RTLII-n jelentkező valóságshow-ból.

Az RTL II TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/rtl2

Címkék: RTLII

komment

süti beállítások módosítása