TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Érkezik az első magyar sorozat a Discovery Channel műsorára. Az Attraktor címmel képernyőre kerülő tízrészes produkciót az ugyanezen a néven futó sikeres webvideó-sorozatot gyártó csapat készíti, és 2014 második felében kerül képernyőre Csehországban, Szlovákiában és Magyarországon.
attraktor.jpg

A sorozatban Magyarósi Csaba és Mesterházi Dávid mutat be elsősorban a szovjet utódállamokból és a közép- és kelet-európai országokból származó nehézsúlyú gépeket és építményeket, a katonai járművektől kezdve a repülőgépeken keresztül az erőművekig. Az Index.hu által gyártott, vadonatúj részeket tartalmazó sorozatot 2014 második felében vetíti a Discovery Channel. A csatorna küldetésének megfelelően a program célja, hogy a nézőkhöz közelebb hozza a körülöttük lévő világot és kielégítse természetes kíváncsiságukat. A készítők minden lehetőséget megragadnak arra, hogy kipróbálják és működésbe hozzák az összes járművet és gépet, így a nézők személyes benyomást kaphatnak ezekről a fantasztikus szerkezetekről.

„A Discovery Networks közép-európai régiójában már vetítettünk sikeres helyi műsorokat, ezért most a magyar nézők számára is kínálunk helyi tartalmat. Célunk, hogy magas minőségű műsoraink kielégítsék nézőink kíváncsiságát. Biztosak vagyunk benne, hogy az Attraktor csapata helyi szinten is érdekes tartalmat készít majd, megőrizve ugyanakkor azt a nemzetközi szemléletet, amelyet nézőink annyira szeretnek és amelyre műsoraink épülnek” – mondta Olgierd Dobrzyński, a Discovery Networks CEEMEA közép-európai country managere.

A Discovery Channel TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/discoverychannel

Címkék: Discovery Channel

komment

süti beállítások módosítása