TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Az RTL Klub november 9-től változtat hétköznapi műsorstruktúráján. Délutánonként a Híradó előtt naponta jelentkezik a Szulejmán című sikeres török sorozat az első évadától, a hírműsor utánra kerül át a Fókusz, az Éjjel-nappal Budapest és a Barátok közt pedig hamarabb kezdődik. Emellett vadonatúj műsorként érkezik keddenként a Keresem a családom Lilu vezetésével, november 19-től, csütörtök esténként pedig a Válótársak című filmsorozat.
rtl_klub_hd_large.jpg

Az RTL Klub délutáni műsorstruktúrájában újdonságként november 10-től minden hétköznap 15.45-től jön a Nyomtalanul című krimi sorozat. A Szulejmán című török sorozat népes rajongótábora is örülhet, hiszen az első évadától kezdődően újra vetíteni kezdi az RTL Klub a sorozatot, mely minden hétköznap a Híradó előtti sávban, 16.45-től lesz látható. Azok, akik esetleg lemaradnának a műsorról, azok november 15-től, vasárnaponként mind az öt, az adott héten levetített részt megnézhetik 10.30-tól a Sorozat+-on.

A Híradó változatlanul 18 órától kezdődik majd, melyet a Konyhafőnök harmadik évadának november 6-ai fináléja utána ismét a Fókusz című magazinműsor követ. Az Éjjel-nappal Budapest november 9-től 19.30-tól lesz látható, a Barátok közt pedig 20.45-től.

A főműsoridő további részét ezentúl is a népszerű külföldi sorozatok uralják majd, így november 9-től a Dr. Csont vadonatúj, tizedik évada jön hétfőnként, szerdánként a Szulejmán legújabb epizódjait láthatják a nézők a piacvezető kereskedelmi csatornán. A saját gyártású műsorok is a megszokott napokon érkeznek majd, vagyis keddenként a XXI. század, szerdán Házon kívül péntekenként pedig az RTLII-es premier után, a Showder Klub legfrissebb részei lesznek képernyőn.

November 10-től, keddenként 21.20-tól jön az RTL Klub családegyesítő műsora, a Keresem a családom Lilu vezetésével. A műsorban olyan embereket igyekeznek összehozni, akik évek vagy akár évtizedek óta, esetleg még soha nem láthatták egymást, pedig rokonok. Lélekszaggató pillanatokra számíthatnak a nézők, amelyekre egy életen át vártak a családtagok és csak remélték, hogy az egyszer bekövetkezik. A feladat nem volt egyszerű, hisz gyakran csak egy név, születési hely és dátum állt a műsor készítőinek rendelkezésére, ezért egy-egy adást hónapokig tartó kutatás előzött meg és mindezt a legnagyobb titokban kellett megoldania a Máté Kriszta és Hadas Kriszta által vezetett stábnak.

Az őszi televíziós évad egyik legjobban várt műsoraként november 19-én, csütörtökön 21.20-tól dupla epizóddal indul a Válótársak című, 10 részből álló dramedy műfajú sorozat, ami teljes egészében hazai gyártásban készült, a főszerepekben Stohl Andrással, Gubás Gabival, Scherer Péterrel, Balsai Mónival, Lengyel Tamással és Földes Eszterrel. A mellékszerepekben is igazi sztárparádé várható, a hetente jelentkező sorozatban feltűnik majd többek között Tóth Andi, az X-Faktor győztese, Szabó Zsófi, az RTL Klub műsorvezetője, valamint Kulka János is.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

Címkék: RTL Klub

komment

süti beállítások módosítása