TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Brian Bushwood házakba tör be, álkulccsal gépkocsik ajtaját nyitja ki és trükkös fogadásokat köt a lovin, mégse viszi el a rendőr – ugyanis ő a házigazdája a National Geographic Channel HEKKELD MEG AZ ÉLETED! című sorozatának, melyben meghökkentő tanácsokat kapunk pénzünk és ingóságaink hatékonyabb védelmezéséhez.
hackingthesystem1.jpg

Brian Brushwood egy felettébb különös tevékenységgel töltötte az elmúlt 15 évét: megpróbálta elsajátítani a bűnözők gondolkodásmódját és legfontosabb trükkjeit, hogy megmutathassa számunkra a legjobb védekezési technikákat. Ön aggódva hagyja ott a lakását, amikor hosszabb időre elutazik? Nem szívesen parkol rossz hírű, gyengén megvilágított sikátorokban? Attól tart, hogy egy hekker egy szép napon leemeli a pénzét a bankszámlájáról? Nézze meg a sorozatot, és Brian segítségével szabaduljon meg örökre félelmeitől!

Brian Bushwood – bár tolvajokkal és módszereikkel foglalkozik – egyáltalán nem lopta a napot az utóbbi időben: “Bizarre Magic” címen immár egy évtizede saját show-ja van; kétszer is sztárvendég volt a “Tonight Show with Jay Leno” című beszélgetős műsorban; s “Scam School” címen népszerű videókat oszt meg az Interneten. Ez a kisfilmsorozat olyannyira sikeres, hogy az iTunes az év “top video podcast”-jának választotta meg 2008-ben és 2009-ben, s Briant ma már csak „az Internet bajkeverőjeként” nevezik rajongói.

Első epizód: 2015. április 9-én, csütörtökön este 9-kor – National Geographic Channel

A NatGeo TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/nationalgeographic

Címkék: National Geographic Channel

komment

süti beállítások módosítása