TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A zseniális festő, tudós, feltaláló és hadmérnök, Leonardo da Vinci életének története már sok alkotót megihletett.  A különc művész fiatalkori éveit azonban soha nem látott módon dolgozza fel a Da Vinci démonai sorozat, amely a modern és reneszánsz ötvözete, valóság és fikció találkozása. A történet alapjául szolgáltak da Vinci levelezései, feljegyzései, valamint híres vázlatfüzete és naplója, ugyanakkor a történelmi-fikciós sorozat azt az időszakot is bemutatja, amelyről nem maradt írásos emlék.
Da-Vincis-Demons-S2.jpg

A David S. Goyer nevével (Batman: Kezdődik és A sötét lovag) fémjelzett, Tom Riley főszereplésével készült sorozat világszerte nagy sikernek örvend, amit mi sem bizonyít jobban, mint hogy röviddel a második évad bemutatása után már a folytatást is bejelentették.

A rajongók számára (és azoknak is, akik eddig nem követték a sorozatot) a FOX csatorna most különleges maratonokkal készül. Hétvégén (május 31-június 1.) a teljes első évadot nézhetjük végig, kétszer 4 részben, szombaton és vasárnap délután 16:50-től. A következő hétvégén (június 7-8.) pedig a második évad epizódjait láthatjuk, mindkét napon 21 órától.

Maratonok hétköznap is lesznek: a sorozat második évadát május 29-én, csütörtökön 22:40-től, és június 3-án, kedden 21 órától is nyomon követhetjük.

Míg az első évadban a 25 éves, lázadó da Vinci mutatkozik be, és az egyes részekben fontos szerepet kapnak különleges találmányai, addig a második évadban Firenzétől egészen Peruig utazik Leonardo. A sorozatban nem csak a reneszánsz kor Itáliája, hanem Machu Picchu és az egykori Inka Birodalom is megelevenedik.

A FOX TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/fox

Címkék: FOX

komment

süti beállítások módosítása