TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

November 14-én kerül képernyőre a Discovery Channel történetének első magyar gyártású produkciója, az Attraktor, melyet a 2008 óta azonos néven futó, sikeres webvideó-sorozatot gyártó csapat készít. Az Index.hu által gyártott, különleges járműveket és extrém építményeket bemutató tízrészes műsort nem csak hazánkban, hanem Csehországban és Szlovákiában is láthatják majd a Discovery Channel nézői.
attraktor2.jpg

A Discovery Channel nézői személyes benyomást kaphatnak majd a nem mindennapi szerkezetekről. Magyarósi Csaba és Mesterházi Dávid ugyanis nem csak bemutatja, hanem kipróbálja és működésbe is hozza az elsősorban a szovjet utódállamokból és a közép- és kelet-európai országokból származó nehézsúlyú gépeket és építményeket, a katonai járművektől kezdve a repülőgépeken keresztül az erőművekig.

„Az a törekvésünk, hogy a Discovery Channel közelebb kerüljön a kelet- és közép-európai nézőkhöz. A régióban több sikeres helyi témájú műsort is sugároztunk már, most pedig a magyar nézők számára is kínálunk helyben gyártott tartalmat. Ugyanakkor meg kell őriznünk azt a nemzetközi nézőpontot, amelyet a nézőink egyébként szeretnek, és amire a modellünk épül. Az Attraktor csapata ilyen tartalmat készített. Nagy izgalommal várjuk a premiert” – mondta Olgierd Dobrzyński (country manager, Central Europe, Discovery Networks CEEMEA).

Az Attraktor a legsikeresebb magyar webvideó-sorozat.
A csapat – Magyarósi Csaba és Mesterházi Dávid – 2008-ban kezdett el videókat forgatni, és öt év alatt egyre növekvő nézőszámmal rendelkező, erős márkát építettek fel. Több mint nyolcvan rövidfilmet készítettek, egyenként több tízezres nézettséggel.

A Discovery Channelen induló, tízrészes sorozatban Csaba és Dávid próbára tesz egy magyar fejlesztésű, egykori szovjet harckocsira épített hatalmas tűzoltógépet, összemérik egy repülő, egy szupervonat és egy luxusautó erejét, a civilizációtól távol pedig olyan terepjárókat tesznek próbára, amelyek még az amerikai hadseregben rendszeresített gépeket is legyűrik. A műsor a gépeken kívül több különleges épület, építmény titkait is bemutatja: megismerhetjük például Európa legmagasabb vízi erőművét, és azt is megtudhatjuk, hogyan találhatnánk menedéket a budapesti metróalagútban zombitámadás esetén. Az Attraktor stábja olyan helyszínekre jutott el, ahová korábban egyetlen tévéstáb sem, így számos exkluzív képsor és történet várja majd a nézőket.

A Discovery Channel TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/discoverychannel

 

Címkék: Discovery Channel

komment

süti beállítások módosítása