TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Facebook

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A Chello Central Europe 200 órányi díjnyertes minisorozatból és drámából álló filmcsomagot vásárolt a független angol filmgyártó- és forgalmazó cégtől, a Power Corporationtől. A filmeket itthon a Film Mánia és a Film Café, míg Romániában a Film Café tűzi műsorára, döntően 2014 őszétől.
triffidek_napja.jpg

A megállapodás 62 produkciót tartalmaz, köztük a VIII. Henrik életéről készült azonos című Emmy-díjas minisorozatot. A főbb szerepeket Ray Winstone, Sean Bean és az Oscar-jelölt Helena Bonham Carter játssza.

Európa leghírhedtebb szeretőjének extravagáns és energikus életét mutatja be a 2005-ben David Tennant, Peter O’Toole és  Rose Byrne főszereplésével készült, szintén brit díjnyertes “Casanova”.

Power-koprodukcióban készült „A triffidek napja” című minisorozat. A főbb szerepekben Dougray Scott, Joely Richardson, Vanessa Redgrave, Brian Cox  és  Eddie Izzard látható. “A triffidek napja” 2010-ben a brit televíziós BAFTA-díj egyik nyertese volt 2010-ben.

Radóczy Katalin programigazgató a megállapodás aláírásakor hozzátette, hogy a Chello Central Europe évek óta  együttműködik a Power-rel, és mindkét társaság  elkötelezett a magas színvonalú programokat iránt.  „Izgatottan várjuk, hogy ezek a díjnyertes drámák és minisorozatok a meglévő film-portfóliónkhoz tartozzanak. Biztos vagyok abban, hogy ezekben a televíziós produkciókban örömét leli majd mind a magyar, mind a román nézőközönség” – tette hozzá Radóczy Katalin.

A Film Café TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FILMCAFE
A Film Mánia TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FILMMANIA

Címkék: Film Café Film Mánia