TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Janella és Adrian visszatérnek a TV Paprika képernyőjére, hogy a Jó szakács, rossz szakács legújabb, negyedik évadában tovább feszegessék a kérdést: lehet-e egy szakács egyértelműen jó vagy rossz? A kulináris párbaj május 13-tól minden hétköznap 18 órától látható a TV Paprikán.
Good-Chef,-Bad-Chef-7.jpg

A Jó szakács, rossz szakács házigazdái, a táplálkozási szakértő és növénygyűjtő Janella Purcell, valamint a szigorú vegetáriánus felmenőkkel rendelkező, ám a húsokhoz különlegesen vonzódó séf, Adrian Richardson folytatják kulináris párbajukat. Az igencsak különböző főzési stílusukról ismert szakácsok mindketten nagyon jók abban, amit csinálnak. A kérdés, hogy vajon Önnek melyik megközelítés a rokonszenvesebb: Adrian húsimádata és ízekben gazdag ételkölteményei, amelyek bizony fenyegetést jelentenek derékbőségünkre, vagy Janella egészséges alapanyagokért való rajongása és átfogó tudása az ételek gyógyító hatásáról. A műsor olyan alapanyagokat, recepteket, konyha- és élelmiszer-témákat jár körül, amelyek megizzasztják, illetve inspirálják a házi szakácsokat, és amelyekkel megtanulhatják a nézők, hogyan lehet kiegyensúlyozott étrendet összeállítani. Mindkét szakács tisztában van azzal, hogy mindennek a mértékletesség a kulcsa, ám ez mit sem változtat határozott véleményükön és elkötelezettségükön saját kulináris hitvallásuk iránt.

A Jó szakács, rossz szakács negyedik évadában többi között elkészül majd a hagyományos japán miso leves, a séfek hoznak receptet a trópusi paradicsomból, és néhány ételt kifejezetten gyerekszájakhoz igazítanak. Az édes-mézes ételeken, India intenzív ízein át a tradicionális izlandi konyhából is kaphatunk kóstolót. Kiderül az is, hogyan használhatjuk fel másképpen az olívaolajat és az avokádót, ráadásul az izraeli, az észak-afrikai, a malajziai és a koreai konyha remekeivel is megismerkedhetünk.

Tartsanak Janellával és Adriannel május 13-tól minden este a TV Paprikán, hiszen el kell dönteni, mitől lesz valaki jó szakács vagy rossz szakács?

A TV Paprika TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/tvpaprika

Címkék: TV Paprika

komment

süti beállítások módosítása