TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Facebook

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Kedvenc mutáns teknőceink visszatérnek. A Nickelodeon nézői egy teljes hétvégén keresztül, április 19-én és 20-án eleveníthetik fel, honnan is indultak el a feltörekvő hősök. Hogyan jöttek fel először a csatornából? Hogyan tanulták meg első mesterfogásaikat? A maratoni hétvége zárásaként pedig bemutatkozik a Tini Nindzsa Teknőcök második évada!
tininindzsa_teknosok_2.jpg

Magyarország legnézettebb gyerekcsatornája, a Nickelodeon 2012-ben az Avatár és a Kung Fu Panda után ismét olyan animációs sorozattal jelentkezett, amelyre a képregénykedvelők is felkapták a fejüket. A Tini Nindzsa Teknőcök 1984 óta szolgáltatnak beszédtémát a geekeknek, azt azonban kevesen tudják, hogy Kevin Eastman kezdetben csak viccből rajzolta le a karaktereket, akik aztán rövid időn belül világhírnévre tettek szert.

Leonardo az, aki tudja, merre kell futni, ha épp ég a ház. Donatello kifundálja a leggyorsabb kiutat, Michelangelo pedig űzi-hajtja a többieket, míg Raphaello az egójával küszködik. A teknőcök nem csupán eltérő maszkokat hordanak, fegyverzetük és hozzáállásuk is szépen kidolgozott, szerethető jellemekre utal. Nem is csoda, hogy Michael Bay úgy döntött, készít egy igazi hollywoodi blockbustert Megan Foxsszal, egy csomó új kalanddal és némi humorral.

A Nickelodeon április 19-én és 20-án, 12:30-tól egészen kora estig levetíti a Tini Nindzsa Teknőcök animációs sorozat mind a 26 részét, ezzel bemelegítve a folytatásra. Április 20-án, vasárnap 18:00-tól jön ugyanis a széria vadiúj, második évada! Donatellóék vadiúj kalandokkal, soha nem látott ellenségekkel és persze a jól ismert Zúzóval néznek ismét farkasszemet, mentoruk, Szecska mester segítségére pedig minden eddiginél jobban szükségük lesz majd. De ezt már mindenki nézze meg magának, érdemes lesz!

Tini Nindzsa Teknőcök maraton április 19-én 12:30-tól 18:15-ig és április 20-án 12:30-tól 18:00-ig!
Tini Nindzsa Teknőcök vadiúj, második évad premier április 20-án, 18:00-kor!

A Nickelodeon TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/nickelodeon

Címkék: Nickelodeon