TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Mit csinál négy barát, akik imádnak zenélni, mindenük a bulizás, és arról álmodoznak, hogy egyszer világhírű rocksztárok lesznek? A nagy áttörésre várva esküvői fellépéseken élik ki magukat, amelyeket egytől-egyig szuperkoncertekké alakítanak. A „Wedding Band” című zenés vígjáték-sorozatot országos televíziós premierként mutatja be a Film Café. Az első epizódot április 3-án vetíti a csatorna.
Weddin Band_1.jpg

A 2012-ben készült sorozat főszereplője négy, harmincas éveiben járó barát, akik a középiskola óta együtt zenélnek, és képtelenek felnőni. Tommy, Eddie, Barrie és Stewie a hétköznapokban élik a maguk kis életét, hétvégén azonban extrém jelmezekbe bújnak és rocksztárokká változnak. Legyen szó az exbarátnő esküvőjéről, válási buliról, szülinapról vagy osztálytalálkozóról: a srácok számára a színpad valóban egyenlő a világot jelentő deszkákkal, minden fellépést igyekeznek felejthetetlenné tenni. A jó hangulatról a legnagyobb slágerek és a legextrémebb jelmezek gondoskodnak, a fiúk pedig zenélnek, buliznak, bejutnak a legjobb partikra, és még fizetnek is nekik érte.

A Seattle-ben játszódó sorozat tíz epizódja vérbeli vígjáték, tele poénokkal, és jobbnál-jobb dalokkal, amelyeket a banda az adott esemény stílusához igazít. Minden sláger egyedi feldolgozásban és előadásmódban szólal meg, a kemény rocktól a pop-és digitális zenén át a görög, vagy indiai hangzásig. A fiúk nem szégyellnek nevetni magukon és másokon, és akár szoknyát, kaftánt vagy bőrruhát viselve is szemtelenül flörtölnek a legcsinosabb koszorúslányokkal.

A készítők a forgatások kezdetén nagy hangsúlyt fektettek arra, hogy a négy színész saját maga énekeljen és játsszon a hangszereken, és igazi összhang legyen közöttük. Ez olyan jól sikerült, hogy Brian Austin Green, Harold Perrineau, Peter Cambor és Derek Miller a felvételek szünetében végig közösen gyakoroltak, gyakran hobbizenélésre is összejöttek. Sőt, családtagjaik is feltűnnek néhány epizódban: így Megan Fox, Brian Austin Green felesége.

A sorozatról 2013-ban a Huffington Post ezt írta: „Szórakoztató, vicces, intelligens, és üdítően eredeti.”

Bemutató a Film Cafén: április 3. 22 óra
További epizódok: csütörtök esténként 22 órakor

A Film Café TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/FILMCAFE

Címkék: Film Café

komment

süti beállítások módosítása