TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Facebook

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Új, napi sportműsorral jelentkezik február 10-től a PRO4. A „Sportos” minden nap 10 percben tájékoztatja a sportvilág legfontosabb híreiről a nézőket, Héder Barna válogatásában.
PRO4_logo2012_RGB.jpg

Február 10-től új, napi műsorral gazdagodik a PRO4 programkínálata. A hét minden napján képernyőre kerülő Sportos a legújabb kor igényeinek megfelelően összeválogatott anyagokból áll majd. A műsor produceri teendőit Héder Barna látja el. A műsor különlegessége, hogy videoklip szerűen összevágott képanyaggal jelentkezik, nincs műsorvezetője. Az esténként látható adások a hazai és nemzetközi sportélet fontos híreit, eredményeit foglalják össze 10 percben.

- A sportban engem a "normális emberek" számára izgalmakat jelentő szempontok mellett annak a képi megjelenítése is mindig nagyon izgatott. Ma már - egyrészt a technikai lehetőségek, másrészt az életben maradási ösztön miatt is - számtalan sportág nagyszerű képsorokat küld a kiemelkedő eseményeiről. A TV2-csoport azonnal nyitott volt az ötletemre, aminek köszönhetően kiderül, hogy a focin túl is van élet, közelebb kerülhet a nézőkhöz a golf, a tollaslabda, a röplabda és még sorolhatnám, de ez egy óriási lehetőség a magyar sportolók számára is, hogy megmutassák magukat – mondta Héder Barna.

A PRO4 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/pro4

Címkék: PRO4