TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Facebook

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

21.
január

Csak még valamit…

TvMustra  | 

Peter Falk amerikai színész legismertebb alakítása Columbo szerepe volt, pedig az 1960-as évek elején két alkalommal is jelölték a legjobb férfi mellékszereplő Oscar-díjára.
peterfalk.jpg

S bár Oscar szobrocskát nem kapott, a Columbo sorozatért egyszer Golden Globe-ot, több alkalommal pedig Emmy-díjat nyert. A “Csak még valamit…” kezdetű mondata olyannyira meghatározta tévés szerepét, hogy könyvet is írt életéről Just one more thing címmel.

Columbo hadnagy hétköznaponként este hattól a Prizma TV-n (felújított változatban) oldja meg a rejtélyes bűnügyeket, ám Peter Falk a mozivásznon is gyakran alakított nyomozót. Például a Meghívás egy gyilkos vacsorára című filmben, melyet február 3-án, hétfőn láthatnak a nézők. A történet szerint a világ leghíresebb detektívjei kapnak különös meghívót egy kastélyba, ahol gyilkosság történik, s ezt kellene kinyomozniuk.
Szintén Robert Moore rendezte és Neil Simon írta a másnap látható, vicces jelenetekben bővelkedő Bohókás nyomozást is, ahol ugyancsak egy detektív bőrébe bújik Peter Falk.
Szerdán a Sittmentes új évet!, míg csütörtökön a Corky Romano, a kezes farkas című vígjátékban szerepel, ám e kettőben átáll a másik oldalra, és bűnözőket alakít. Pénteken - utolsó filmjeinek egyikében - a Next – A holnap a múlté című moziban tűnik fel Nicolas Cage mellett.

A Prizma TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/napi/tvmusor/prizma_tv

Címkék: Prizma TV