TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Szeptember 14-én startol a Sport TV végleges őszi programstruktúrája, amely az élő sportközvetítések mellett minden hétköznap saját gyártású műsorokat kínál. Ezek közül több átalakul, újak is indulnak, mindez a négy sportágból több mint 250 BL-közvetítéshez, a spanyol bajnoksághoz, a nagy amerikai ligákhoz, az ökölvíváshoz és a legfontosabb sporthírekhez igazodva.
hf_kozos_studio.jpg

A labdarúgó BL és a férfi kézilabda BL indulásának hetében kezdődik el az igazi „sportősz” a Sport TV-n. A Harmadik Félidő hétfőre költözik, szeptember 14-én debütál, és két exkluzív sportjoggal, a kézilabda Bajnokok Ligájával és a spanyol labdarúgással foglalkozik két jól elkülöníthető részben. A műsorvezető Petur András, a háziasszony pedig egymást váltva Takács Rita és Lipcsei Betta lesz. Az adás vendégei a Sport TV állandó szakértői, kommentátorai (Borsos Attila, Hajdu Attila, Lázár Bence, Matuz Krisztián, Méhes Gábor, Nyilasi Tibor, Puhl Sándor, Vincze Ottó), a magyar kézilabdacsapatok legnagyobb egyéniségei, továbbá sportrajongó hírességek.

Az AMC-vel karöltve ősszel fordulónként legalább hat labdarúgó BL-mérkőzést közvetít élőben a Sport TV, ehhez méltó körítés jár. Minden BL-héten az első keddi mérkőzés előtt 30 percben felvezetik az aktuális fordulót. Az esélyeket egy szakértő vendég segítségével elemzi Takács Rita. Csütörtökön jelentkezik a Bajnokok Ligája eseményeire épülő, szeptembertől decemberig, illetve februártól júniusig tartó élő, könnyedebb hangvételű Út Milánóba című 90 perces futballműsor. A színes anyagoktól a kemény elemzésekig minden megtalálható a produkcióban, amelynek házigazdája Petur András lesz.

A három nagy amerikai liga (NBA, NFL, NHL) rajongóinak szánt műsor, a Trash Talk mostantól pénteken jelentkezik. Az állandó szakértői gárda (Dávid Kornél, Szuper Levente, Tőrös Balázs, Kangyal Balázs, Kovács Sándor, Bencsics Márk) változatlan. Az állandó műsorvezető, Szaniszló Csaba mellett alkalmanként egy-egy meghívott vendég teszi teljessé a létszámot. Az élő műsort gyakran külföldön (a tengerentúlon, illetve Európában) forgatott anyagok egészítik ki. A műsor a Facebookon és a Twitteren „önálló” életet él.  Három kiemelten népszerű sorozatot, a kézilabda BL-t, a La Ligát és az NFL-t  minden hétvégén közvetít a Sport TV, az aktuális fordulót pénteken a Mezeket fel! vezeti fel hatvan percben. A sportágak állandó szakértőit Takács Rita és Matuz Krisztián felváltva fogadja.  

Hétfőtől csütörtökig jelentkezik az aktuális napi eseményekkel negyedórában foglalkozó Mai helyzet, csütörtökönként a Sportgazdaság című gazdasági kerekasztal Fazekas Erzsébettel, pénteken a Heti helyzetben sportrajongó hírességek és egykori sportolók elemzik a hét legfontosabb és legviccesebb sporthíreit. Az ökölvívás szerelmeseinek szól a 13. menet, a Sport TV ökölvívó-magazinja, Erdélyi Kálmán és Rácz Félix bokszmenedzser barangolása a profi világban Matuz Krisztián idegenvezetésével. Kiütések, sztorik, sztárok, pénz, csillogás.

A Sport1 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport1

A Sport2 TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/sport2

Címkék: Sport1 Sport2 Sport2 HD Sport1 HD

komment

süti beállítások módosítása