TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Idén ősszel ünnepli 18. születésnapját az RTL Magyarország. Ezt a jeles évfordulót rendhagyó módon minden eddiginél több saját, hazai gyártású tartalommal ünnepli az ország legnagyobb és legsikeresebb média vállalkozása.
rtl_klub_hd_large.jpg

Az őszi évad hétfőn már elindult az RTL Klubon, az esti hét órás sávban már fut az 1 perc és nyersz! harmadik évada Sebestyén Balázs vezetésével. Az ügyességi vetélkedőben vadonatúj játékokat kell megoldani a versenyzőknek. A legújabb évad befejeztével októberben érkezik A Konyhafőnök szintén harmadik évada, melyben továbbra is a Fördős Zé, Bernáth József és Vajda Pierre alkotta trió zsűrizi a szereplők főző tudását. Egy speciális adás erejéig szeptember 5-én, szombaton visszatér a képernyőre a Gálvölgyi Show, a közel egy órás show műsorparódiákból, karakterparódiákból és reklámparódiákból áll majd. Aznap indul Istenes Bence új csajozó showja, a Vigyél el!, melyben harminc szerelemre vágyó hölgynek mutat be egy-egy szingli férfit a műsorvezető. Szeptember 12-én jön Sebestyén Balázs late night show elemekkel megtűzdelt vetélkedője, a Gyertek át szombat este!, melyben két - három-három sztár, és 1-1 nézőből álló – csapat küzd meg egymással az adásonként 3 millió forintos fődíjért. Első körben Geszti Péter, Fluor Tomi, Kiss Ramóna, Földes Eszter, Molnár Andrea és Dombóvári István és szerepel majd. Aki szereti Balázst, annak mindenképpen szerencséje lesz az őszi-téli televíziós évadban, ugyanis a Hungary’s Got Talent című vadonatúj showműsort a humorista Dombóvári Istvánnal közösen vezetik majd, a tehetségeket pedig Horgas Eszter, Kovács Patrícia, Csuja Imre és Linczényi Márkó értékeli. Novembertől jön Lilu Keresem a családom című dokumentarista jellegű műsora, melyben olyan családokat és rokonokat hoznak össze a készítők, akiket az élet évekkel ezelőtt elválasztott. Az ősz egyik legnagyobb durranása a Válótársak című filmsorozat lehet, ami a holland Divorce mintájára készül, hazai gyártásban, a főszerepekben Stohl András, Gubás Gabi, Scherer Péter, Balsai Móni, Lengyel Tamás és Földes Eszter részvételével. A dramedy műfajű sorozatot novembertől láthatják majd a nézők.

Az RTLII-n az indulása óta idén ősszel lesz a legtöbb saját gyártású műsor. Kedeen indul Papp Gergő Pimaszúr átcuccol című ottalvós műsora. Az első adásban Nagy Feróhoz költözik be Gergő és felesége. Szeptember 14-től hétköznaponként érkezik a Partyzánok című zenei reality, amelyben hetente öt hétköznapi versenyző mutatkozik be és minden nap egyvalaki látja majd vendégül a többieket. Szintén szeptember 14-én tér vissza az RTLII képernyőjére nyári szünetéről Baló György, Magyarul Balóval című műsora. Újdonságként érkezik a butiquehotel.hu is, ami egy magyar fejlesztésű sitcom sorozat lesz, a főbb szerepekben Gesztesi Máté, Fekete Réka, Hernádi Judit, Marjai Virág, Madár Tamás, Ódor Zsófi és Székhelyi József lesz. A történet szerint a főszereplő lány megörökli édesapjától a szállodáját, aminek üzemeltetésében az édesanyja, Hernádi Judit is segítene, de inkább hátráltatja majd a boldogulásban. A Konyhafőnök című főzőshow népszerűségének köszönhetően a készítők útjára indítják a Junior verziót is, melyben 8 és 13 éves gyermekek mérkőznek meg egymással, akik bebizonyíthatják, hogy kortól függetlenül is lehet valakiből profi szakács. A nézők, ahogy már megszokhatták, ősztől a Showder Klub és a Heti Hetes sztárjait is itt láthatják majd. Újdonság a csatorna életében, hogy a hír- és szórakoztató műsorokon kívül sporteseményekről is ad élő közvetítéseket. Az UEFA Európa Liga aktuális fordulóiból, minden játéknap legjobb élő mérkőzései után a további meccsek összefoglalóit is megnézhetik majd a nézők egy stúdióműsor keretében. Szeptembertől, azaz a 2015-2016-os évadban összesen 14 meccset és a döntőt sugározza majd élőben Világ Péter vezetésével az RTLII.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

Címkék: RTL Klub RTLII

komment

süti beállítások módosítása