TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Sebestyén Balázs ezúttal nemcsak a nézők, de közismert színészek, sportolók és zenészek tudását is próbára teszi az RTL Klub új game show-jában.
gyaszelogo.jpg

Ősszel indul az RTL Klub Gyertek át szombat este! című vadonatúj vetélkedője, amelyben két négyfős csapat méri össze a tudását. A csapatokban ezúttal három-három közismert személy és egy-egy néző verseng a pénznyereményért, amelyet a nyertes csapat civil tagja vihet majd haza. Sebestyén Balázs - aki egyébként is rutinosan mozog a vetélkedők világában - örömmel vág neki a szombatonként jelentkező csapatjáték műsorvezetésének. "A Gyertek át szombat este! nem egy komoly kvízműsor, hanem oldott, jó hangulatú, humoros, könnyed, talkshowba oltott társasjáték, ahol a közismert embereket is próbára tehetem. Humorban nem lesz hiány és biztos vagyok benne, hogy ennek a műsornak köszönhetően - aki esetleg még nem tette - átjön, pontosabban átkapcsol hozzánk, szombat este, az RTL Klubra" - mondta a műsorvezető. Az eredetileg az NBCUniversal tulajdonában lévő formátum hazai premierje kapcsán Yvonne Pilkington, az NBC alelnöke is örömét fejezte ki. "Nagyon örülünk, hogy a formátum sikere töretlen. Ez a legszélesebb körben terjedő formátumunk világszerte. Örülünk, hogy a magyar médiapiac felé is nyithatunk, annak pedig különösen, hogy most már az RTL Klubot is az egyre növekvő partnereink között tarthatjuk számon, a show-nak köszönhetően".

Az Amerikában több díjjal is jutalmazott formátum magyar változatát szeptember 12-től szombatonként láthatják majd az RTL Klub nézői.

Az RTL Klub TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/rtlklub

Címkék: RTL Klub

komment

süti beállítások módosítása