TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

Az élet olykor olyan sorsdöntő eseményeket hoz, amelyekhez nehéz szavakat találni. Pedig milyen jó lenne, ha a filmekhez hasonlóan edzés közben megszólalna az Eye of the tiger, egy romantikus randin felcsendülne az I will always love you vagy egy csúnya szakításkor elindulna Taylor Swift akármelyik száma... Az MTV-n augusztus 5-én debütáló Say It In Song - Szavak helyett című műsor erre a koncepcióra épít: a házigazda, az LMFAO-ból ismert Redfoo segít megtalálni a megfelelő aláfestő zenét a legnehezebb pillanatokban is!
flashmob.jpg

Lánykérés, szakítás, terhesség bejelentése – fontos pillanatok, amikor a szavak csődöt mondanak. Az MTV-n augusztus 5-én startoló Say It In Song - Szavak helyett című műsor a némaság ezen kínos pillanatait igyekszik áthidalni a Grammy-jelölt házigazda, Redfoo segítségével és a zene erejével.

A nagy bejelentésre készülő civilek dalban mondhatják el szeretteiknek vagy épp ellenségeiknek, hogy mit éreznek, elég csak olyan beszédes slágereket választani mint Pinktől a You make me sick, Sam Smithtől a Leave you lover vagy Bruno Marstól a Marry you. A zenei paletta a meghitt szerenádoktól egészen a koreográfiával és táncosokkal kiegészített flashmobokig terjed, így az esettől függően mindig más és más kreatív, zenés meglepetésre számíthatnak a tévénézők.

A vadonatúj műsor megálmodói abból a koncepcióból indultak ki, hogy zene az emberek egyetemes nyelve, amely összeköti az érzelmeket és gondolatokat oly módon, ahogy a szavak önmagukban nem tudnák. Emellett a showhoz az ikonikus hollywoodi filmek leghíresebb zenés jelenetei adtak ihletet. A Say It In Song - Szavak helyett egyébként a Punk’d rejtett kamerás, humoros- átverős elemeit vegyíti a Made drámai háttértörténeteivel, így a nézők egyaránt készülhetnek könnyekre, botrányos veszekedésekre és kreatív szivatásokra is.

Say It In Song - Szavak helyett, augusztus 5-től minden szerdán 19:00-tól az MTV-n!

Az MTV TV műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/MTVHUNGARY

Címkék: MTV

komment

süti beállítások módosítása