TvMustra

TvMűsor kicsit másképpen. Több mint 140 csatorna tvműsora naprakészen. Napi frissités. Találj nálunk esti programot.

Hírpartnerünk

DTV News animated logo

A Paramount Channel a nagy sikerrel vetített Fekete Vitorlák után újabb sorozatot indít útjára ebben a hónapban. Augusztus 23-tól vetítik a Hajsza első évadát, amelyben viszontláthatjuk az X-akták sztárját, Gillian Andersont és A szürke ötven árnyalátával befutott Jamie Dornant.
hajsza_paramount.jpg

A Hajsza első évada egy öt részből álló minisorozat, amely izgalmas nyomozást mutat be, és két „vadász” életét követi egyazon történeten belül. Egyikük az eltökélt Stella Gibson detektív főfelügyelő. A másik főszereplő, Paul Spector egy sorozatgyilkos, aki ragadozóként ejti el áldozatait az észak-írországi Belfast utcáin. Gibson Angliából érkezik, hogy részt vegyen a nyomozásban. A helyi vezetők a rájuk nehezedő egyre nagyobb nyomás miatt vonták be az ügybe, hiszen a kisvárosi nyomozóknak még nem volt dolguk ilyen bűnüggyel. Gibsont állítják a nyomozás élére, mivel ismeri a sorozatgyilkosok gondolkodását. Tudja, hogyan rejtőzködnek az árnyékban, így azt is, hol keresse őket. A sorozat fő kérdése nem az, hogy ki a tettes, sokkal inkább az, vajon meg tudják-e állítani. A gyilkost a nézők már az első részben megismerik, ám a dráma folyamatosan fokozódik a két oldal macska-egér harcának kibontakozásával. A sorozatban megismerhetjük egy magasan képzett gyilkossági nyomozócsoport munkáját. A gyilkos arrogáns, büszke különlegességére és intelligenciájára. Az első részekben úgy tűnik, okosabb Stella Gibsonnál és csapatánál, ám idővel egyre több és több hibát ejt. Egy ponton a nézők úgy érezhetik, hogy többet tudnak az elkövetőről és az ügyről, mint a rendőrség, de az évad végére a rendőrök egyre közelebb kerülnek Spector elfogásához, és ekkor az irányítás Gibson kezébe kerül.

1. RÉSZ
Az új és izgalmas nyomozási thriller első részében Gillian Andersont ismerhetjük meg Stella Gibson detektív főfelügyelő szerepében. A belfasti rendőrség egy megoldatlan gyilkossági ügy kivizsgálásában kéri a segítségét.

2. RÉSZ
Gibson legszörnyűbb rémálma válik valóra, amikor Spector folytatja a gyilkolást Belfast városában. A nyomozónak egy meggondolatlan döntés miatt komoly következményekkel kell szembenéznie.

3. RÉSZ
A belfasti nőket rettegésben tartó sorozatgyilkos utáni nyomozás Gibson irányítása alá kerül. Eközben Spector újabb áldozat után kezd kutatni, mert úgy érzi, tökéletes gyilkosságát beszennyezték.

4. RÉSZ
Az Eastwood- és az Olson-gyilkosságok kényes igazságokat tárnak fel Burns számára, ami miatt egyre nagyobb nyomást gyakorol Gibsonra a belfasti gyilkos utáni nyomozás során.

5. RÉSZ
A gyilkos utolsó akciója új lendületet ad Gibsonnak, aki egyre közelebb kerül a férfi elfogásához. Spector drámai beismerést tesz, és olyan döntést hoz, ami összeköti sorsát a nyomozónőével.

A Paramount Channel műsora a TvMustra oldalán: http://www.tvmustra.hu/tvmusor/PARAMOUNT

Címkék: Paramount Channel

komment

süti beállítások módosítása